urška76 -> RE: November 2006 - 4. del (27.2.2009 19:06:50)
|
Še enkrat bom probala prilepit post od popoldne. Upam, da bo šel tokrat skozi. Tako, midva sva s šopinga. Sem pustila v C&A skori 90€ za eno jaknico in eno kiklo. Sem iskala kakšne bolj elegantne hlače zase, pa so mi vse sličile na modele za stare mame . Mah čudna sem vem. Pa v Merkurju sva kupila lonc za rožo, ki ga je dragi že v službo nesu spotoma. Majo tam eno monstero pa se jim je prevrnila in se jim je lonec razbil. Zdaj bodo pa trije desci rožo presajal Viv sej bo. To je čist logično, da se še polula, ko se pa zaigra in je prepozno. Boš mal več prala, ampak na plenicah pa prišparala Aja pojma nimam kake čevlje ji bomo kupil. Mi gremo v trgovino, vidmo če nam je kaj všeč, pol se pa itak mala sama odloči Prek neta jima pa jest ne kupujem čevljev, ker mam slabe izkušnje z Mihom. Sicer ne prek neta, ampak je imel eno obdobjem, ko ni hotel pomerit čevljev. Smo neki na silo sporobaval v trgovini, ene kupili, potem pa doma ugotovili, da so spredaj preozki. Sicer so nam jih brez problema zamenjali sam smo mel pa vseeno letanje pa še eno popoldne uničeno. Moj dragi zdej za drugim rač. sedi in dela službene zadeve Že tam sem ga komi spodila domov, k so ga takoj začopatil. Niso resni tile mobitelovci. Zdele pa šibam po bejbota, pol gremo pa k našim. Uživajte v sončku.
|
|
|
|