Nogavica -> RE: November 2006 - 4. del (6.5.2009 9:37:23)
|
Kot lahko vidiš, sem najprej pokazala samo sliko, potem pa cel koledarjev list. Naredila sem ga pa tako: - V fotokopirnico sem dala spiralno vezat 13 praznih trših listov format A3 - na zgornjo polovico sem nalepila sliko, sprintano na foto papir, format A4 - na spodnjo polovico sem nalepila koledar/tekoči mesec, sprintano na barvni papir - v tem programčku sem izdelala tudi imena mesecev (v različnih pisavah) in dodala še nekaj drobnarij (metuljčke, krogce, rožice ...), ki sem jih sprintala na foto papir, potem pa izrezala in nalepila še na spodnji del koledarja in na meje med zgornjim in spodnjim listom. Pride res ful lepo (mama se je razjokala, ko ga je dobila), samo vzame kar nekaj časa. Sploh na začetku, ko še nisem vedela, kako se dela in kake funkcije vse ima programček (lahko vstavljaš tudi besedilo pa še kaj) pa ko še nisem imela idej. Zdaj se mi nekaj prvih slik zdi prav "čeških". [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Imaš pa že prednastavljene vzorce, ki jim dodaš samo slike, lahko pa sama selaš čisto od začetka (ozadja in vse dodatke). Meni je super stvar za darila. Tako lahko potem delaš tudi fotoknjige, voščilnice, slike ...
|
|
|
|