urška76 -> RE: November 2006 - 4. del (2.2.2012 18:57:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 helov, no tudi mi smo dobilo obvestilo za vpis v šolo, sam tko čudno piše....da bo drugo leto začela obiskovati prvi razred, al so mal zagnojil, al sem jest en fejst blont[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Verjetno so mislili drugo šolsko leto, ki se začne 1.9. [sm=zmeden.gif] Nas vpis čaka med 13.in 16. februarjem. Bo en dan Špela ostala doma in bova šli skupaj. MM malega pa najprej probaj navadit, da celo noč v svoji posteljici prespi, ker drugače bo itak spet v vajini postelji pristal, ker ne boš želela, da ti ta starejšo zbudi. Max sej se bo čudno slišalo, samo probaj si vzeti več časa za športanje. Včasih čudežno deluje na energijo. Pri hrani pa poizkusi čim bolj raznoliko. Pa kruh naj bo samo iz polnozrnate moke, pa kak probiotični jogurt, pa seveda veliko sadja in zelenjave. Drugače pa če poznaš koga, ki prodaja GNLD (Golden, tisti ki ima tudi čistila pa neke kreme), kolegica je zdajle kak mesec jedla neko piramido (ne me prašat kaj točno je tam notri) in pravi, da se ji kar pozna. So bili vsi bolni okoli nje, ona je pa samo kak dan malo posmrkala. Pa je to drugače punca, ki je ravno dobro šla skozi tegobe, ki jih prinaša rak dojke. IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 urška, max in ostale - več pište sem gor! Drži se svojih besed [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|