PapuaNG -> RE: November 2006 - 4. del (19.10.2011 11:25:17)
|
Pozdravljene, se opravičujem, ker vam vpadam v temo, a me je moj dragi prosil, če vam lahko posredujem spodnje sporočilo. Če katero zanima, vljudno vabljene, ravno tako prosim posredujte sporočilo prijateljicam, znankam, ki bi jih utegnilo zanimati...tenk ju :) Spoštovani starši! Za potrebe snemanja TV oglasa za blagovno znamko Intersport IŠČEMO SVETLOLASE FANTKE od 2. do 3. leta starosti in FANTKE (ne glede na barvo las) od 3. do 5. leta starosti. Vse zainteresirane starše prosimo, da na blaz.taljan@gmail.com pošljejo kontakt, mi pa vas bomo poklicali in povabili na casting, ki se bo odvijal v prihodnjih dneh, najverjetneje v sob. 22.11. ali v ned. 23.11. Konkretno se za TV oglas išče otroka, ki bo del družine. Snemanje bo potekalo 03.11.2011, torej en snemalni dan. Predviden honorar za malčke je 200eur/bruto. Za potrebe snemanja se bomo prilagodili bioritmu izbranega fanta. Spodaj pa je povezava na zadnji TV oglas, kjer smo potrebovali 1 mesec starega dojenčka. http://www.nora-pg.si/si/showreel/tv-oglasi/movie/69162/ Lp Blaž Taljan 040564194
|
|
|
|