Ploščice v stanovanju (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja

Sporočilo

bodoča -> Ploščice v stanovanju (19.2.2009 9:52:18)

Če bo vse po sreči se bomo v kratkem selili v stanovanje, ki ima po tleh v vseh sobah položene ploščice. Drugače mi je to čist vredu, edino ne predstavljam si da se bo mali igral na teh hladnih ploščicah. Razmišljam, da bi vsaj v otroški sobi dali nekaj čez te ploščice, samo kaj?

A bi ve dale po celi sobi, ali samo tu pa tam kakšen tepih?

smigli -> RE: Ploščice v stanovanju (19.2.2009 9:59:30)

No jaz osebno ne maram keramike, najraje imam les. V kolikor se še niste vselili, lahko zmečeš keramiko ven in jo zamenjaš s parketom, laminatom ipd. Brez večjih posegov pa lahko stvar rešiš s tkanino, tapison, ki ga položiš direkt na keramiko. Drugače pa tepih.

bskrle -> RE: Ploščice v stanovanju (19.2.2009 16:18:22)

Mi imamo kljub parketu še tepih.
Je skoraj nujno, ker so otroci skozi na tleh.

bodoča -> RE: Ploščice v stanovanju (19.2.2009 20:02:34)

Ma ne morem jim ploščic ven zmetat, ker so jih šele položili, me pomoje lastnica fenta, da ji to naredim. Verjetno bom kar kar tepih dala čez celo otroško sobo, v dnevni bom pa kombinirala s kakšnim tepihom.

Saj, drugače je meni tud najbolj všečen les na tleh.

Anonimen -> RE: Ploščice v stanovanju (19.2.2009 20:27:26)

Midva imava keramiko samo v dnevnem prostoru s kuhinjo in jedilnico, v sobah je pa laminat ... si ne predstavljam keramike v otroški sobi ... res ne. Jaz bi na tvojem mestu kak debel itison čez dala. Položenega imaš v eni uri, potem se pa še s kotnimi letvicami malo igraš ... in predvsem nobene svinjarije [sm=smiley2.gif].

Stran: [1]