|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL
6.3.2009 7:55:02   
katka37
Dobro jutro!

Katja, hvala za kavico, si jo pa zgodaj že kuhala, pridna. Pa lepo rešite pri zdravniku, da Maia ne bo več mučilo.

Kayica, uživajte v cartanju.

Sun, me res zanima, kaj ti bodo danes rekli.

Morrak, jaz bi tudi spet šla na sprehod po Kopru.user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi pa še spala, dobro da je petek, samo vreme naj bo lepše, da bo za sprehode.

Monchy, user posted image user posted image  za napredek

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
6.3.2009 7:57:19   
tatly
user posted image user posted image user posted image kak se mi nic ne dauser posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
6.3.2009 7:58:50   
*monchy*
tatly hb da sva že 2user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
6.3.2009 8:00:59   
suncicica
dobro jutro
jaz se pohrustam zajtrk,pol pa sibam (beri: odpeketam) na pregled.user posted image

ce bo vse ok,se tipkamo okrog 12h.

Stella in Pia

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
6.3.2009 8:04:06   
*monchy*
suncicica user posted image user posted image da bo vse ok

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
6.3.2009 8:25:57   
tatly
no super monchy--jaz sem zdaj malo kopalnico pospravla zdaj se grem v kuhinjo pol pa sesauser posted image
sun-dobro resiuser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
   [Brisano sporočilo]
6.3.2009 8:34:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 2282
   [Brisano sporočilo]
6.3.2009 8:35:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 2283
6.3.2009 8:55:22   
*monchy*
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

no super monchy--jaz sem zdaj malo kopalnico pospravla zdaj se grem v kuhinjo pol pa sesauser posted image

jaz sem tudi z kopalnico pa spalnico konec, zdaj še mam kot vedno računalniško user posted image timon aja tak da še mam cajt. kak je stella?

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
6.3.2009 8:59:04   
violeta*
Dobro jutro vsem,naj še jaz postrežem z vročouser posted image user posted image user posted image
Joj kolko je dan lepši ko je glava ponehalauser posted image user posted image ,sem naspana in ful polna energije tak da monchy nocoj prevzamem varstvouser posted image user posted image user posted image user posted image mi jutri nebo tak hudo.Oh tatly ti pa si že pridna vjutro s pospravljanjemuser posted image user posted image user posted image .Sun user posted image user posted image user posted image  da bojo dobre novičke

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
6.3.2009 9:02:33   
*monchy*
violet* super da je glava minla user posted image torej si res pripravljena na mojega pikeca user posted image  user posted image  user posted image
ampak danes je res bil ponoči priden. se je zbudi samo 5 al 6 krat user posted image user posted image to je že nekaj user posted image

(odgovor članu violeta*)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
6.3.2009 9:02:42   
mojcaz.
bi tudi jaz postregla s kavico, vendar še ni štedilnika zmontiranega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
majstri so že tu in bodo zdaj začeli pridno kuhinjo montiratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sun da bo vse ok user posted image user posted image user posted image

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu violeta*)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
6.3.2009 9:03:58   
mojcaz.
monchy možno, da se je Timon vstrašil, da bi ga dala na vatstvo in je bil dokaj pridni dans ponoči user posted image user posted image

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
6.3.2009 9:04:59   
*monchy*
mojca tudi možno.. verjetno takrat ko sta rekli da luxuza ponoči z mlekom ne bo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
6.3.2009 9:14:24   
*monchy*
sončeeeeeeeeeek! user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
6.3.2009 9:16:15   
tatly
monchy-stella je fullllll dobre volje take spocija v hojiciuser posted image user posted image midvi grema po dolgem casu na sprehoddduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
6.3.2009 9:18:01   
*monchy*
priiiiidnaaa user posted image  user posted image  user posted image timon je tudi vstal dobre volje. zdaj pa takk še ajčka pol pa tudi šibama vun z vozekom user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
6.3.2009 9:21:28   
violeta*
heheheh monchy nevem če se timon ni vstrašo hudih tet,ki grozijo da bo noč brez mlekauser posted image user posted image user posted image user posted image pa je bil nocoj rajši bolj priden samo da nebo šel v varstvouser posted image user posted image user posted image user posted image kjer ni luksozauser posted image user posted image user posted image user posted image  Vuni pa je tak lepo sveže me kar vleče ne da bi šla pa saj je vikend tu jupiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
6.3.2009 9:28:48   
*monchy*
violeta jaz tudi mislim da se je strašo tega da nebo luxuza z mlekom user posted image  user posted image  user posted image bom mu danes spet rekla da bo šo če bo vsakih 15min reko "mami papi" user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu violeta*)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
6.3.2009 9:39:24   
violeta*
heheheh ti povem da nocoj bo prespal celo nočuser posted image user posted image user posted image samo si res pridna da tak dolgo dojiš ker je že res vlkiuser posted image user posted image ,

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
6.3.2009 9:44:23   
*monchy*
violeta hehe mogoče bo od sile res, ampak to že more bit čudež user posted image ja mleka mam pa res tak da samo vun teče user posted image

(odgovor članu violeta*)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
6.3.2009 10:03:24   
violeta*
uh to pa fajn da maš tolko mleka,te se podnevi tudi še dojita ali samo ponoči bolj za tolažbo kot lakotouser posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
6.3.2009 10:18:47   
TinaV*
dobro jutroo

sem rabla kar nekaj casa da preberem vse...
morrak nimam tel od barby...sem pa vceraj zvecer vidla da so meli luc ...tak da upam da je vse ok

katja hvala za kavo glih kar sem jo spila

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu violeta*)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
6.3.2009 10:43:55   
trezika
DanDan!
Vidim, da ste že vse nekam pridne... js pa se šele h kuhanju spravljam... spala sn pa ponoči spet kot ubita, od 22 do 8.30, brez enega obiska wc-ja, niti dragega nisem čula, ko je šel v službo user posted image  zato pa me je pol vse bolelo, ko sn se zbudla...sploh ne vem, če sn se kaj premikala ponoči user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
6.3.2009 11:05:31   
*monchy*
vmrla bom od vročine kak sem prehlajena user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?