Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.2.2009 17:10:56
|
|
|
|
katjakokol
|
JA BARBARA SAMO CEZ DAN TUDI SKORAJ NIC NE SPI DANES GA PRVIC VLECE ZE 2 URI KAJ IMAS MOZA ZE DOMA
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.2.2009 17:16:58
|
|
|
|
Barbara111
|
ja včeraj pa je bil z sharanom na rednem servisu pa je prišel bolj pozno domov
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.2.2009 17:18:55
|
|
|
|
Barbara111
|
sama sta šla z maiem na sprehod ali sta se še potepala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.2.2009 17:30:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.2.2009 17:37:23
|
|
|
|
Pupka
|
a zdaj vas bom mogla pa še loviti?? :)) No, samo da vas bom našla, ko bom mela par minut za čvek
|
|
[Brisano sporočilo] 19.2.2009 17:37:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.2.2009 17:39:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.2.2009 17:40:31
|
|
|
|
Barbara111
|
morrak ,kje pa je moj odgovor pupki
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.2.2009 17:41:22
|
|
|
|
petra *k
|
pupka vse najlepše in veliko cartanja z novim članom
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.2.2009 17:41:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.2.2009 17:43:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.2.2009 17:44:02
|
|
|
|
Barbara111
|
ahko jih prosim ti ,ker jaz t ega še ne obvladam pa HVALA morrak
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.2.2009 17:56:20
|
|
|
|
Barbara111
|
katja kaj ,ko sta bla zunaj na sprehodu ni nič spal
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.2.2009 18:00:31
|
|
|
|
suncicica
|
saj nevem ce bi prisla ze sem cvekat,ker se nimam doma.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.2.2009 18:02:56
|
|
|
|
Barbara111
|
sun saj bo hitro minilo boš videla saj vem ,da ti gre že vse na živce
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.2.2009 18:39:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.2.2009 19:00:13
|
|
|
|
katjakokol
|
kaj pa pomeni to bilirubin???????
|
|
[Brisano sporočilo] 19.2.2009 19:42:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.2.2009 19:42:16
|
|
|
|
katjakokol
|
ŠALA V Ameriki je imel poročeni zdravnik razmerje s svojo medicinsko sestro. Kmalu mu je medicinska sestra zaupala, da je noseča. Da tega ne bi izvedela njegova žena, ji je zdravnik predlagal, naj se odseli v Italijo in ima otroka tam. Za odhod ji je ponudil večjo vsoto denarja z besedami: "Ko se bo otrok rodil, bom jaz skrbel za stroške preživljanja." "Kako pa te bom obvestila, da se je otrok rodil?" je vprašala medicinska sestra. Zdravnik ji je odgovoril: "Pošlji mi kartico in nanjo napiši le ŠPAGETI." Ker sestra ni imela druge možnosti, je vzela denar in se odpravila v Italijo. Šest mesecev kasneje je zdravnika v ordinacijo poklicala njegova žena. "Dragi," je dejala, "iz Evrope si prejel kartico z zelo čudno vsebino, katere ne razumem." Doktor ji odgovori: "Počakaj, da se vrnem domov, pa ti vse razložim." Zvečer pride zdravnik domov, prebere razglednico in pade na tla zaradi srčnega napada. Žena pokliče nujno medicinsko pomoč. Ko reševalci nalagajo zdravnika na nosila, vpraša eden izmed njih, kaj je povzročilo napad. Žena pobere s tal razglednico in glasno prebere: "ŠPAGETI, ŠPAGETI, ŠPAGETI, ŠPAGETI dvakrat s klobaso in mesnimi kroglicami, dvakrat brez."
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.2.2009 19:44:26
|
|
|
|
katjakokol
|
morrak hvala za obrazlozitev
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.2.2009 19:53:46
|
|
|
|
tatly
|
kje je pa monika danes
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.2.2009 20:02:34
|
|
|
|
*monchy*
|
tatly evo mene sem komaj do računalnika folgala prit vjutro smo se šli malo potepat in smo prišli komaj ob 3h domu, pol sem pa ob 4h mogla it delat pa sem bla do pol 8h v službi, zdaj sem pa malčeka spravla spat in sem končno lahko sem pokukala. sva sama danes
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.2.2009 20:04:45
|
|
|
|
*monchy*
|
tatly sem htela danes kupit benettonove majice stelli pa timonu in majo same vlke.. od 100 naprej .. tak da so mi povedali kje dobim male in bom šibala po njih
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.2.2009 20:13:12
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak Evo pupka se nam je javila na prejšnji temi back in da house Nisem vas brala, in po pravici povedano vas tudi ne bom, ker je vsega "tri mač" in niti časa nimam! Ja, 1. februarja so me ob 6 zbudili popadki... Nisem vedla da so... Pa sem čeez dve uri še zavese devala nazaj gor ker sem jih oprala! Pol ob 11.00 pa se je odluščil čep in smo šli... Od jutra pa do 13.30 sem mela popadke na 6 minut in to čist take za preživet! Kratki in ne preveč boleči- znosni In ko pridem na Ptuj me dajo na CTG, pa pravi ona teta, da ni nič popadkov narisalo... Pa stopim do ginekologa, ki me pregleda, in ugotovi, da sem odprta že 5-6 cm. No, ob 13.30 pa so se začeli oni malo bolj pasji- mojega pa še ni blo... Pa grem še na WC, nakar 14.10 zazvoni... je bil moj Na wc-ju prediham še en popadek- stopim ven in stisnem mojega, pa stopim 4 korake vstran proti porodni sobi, nakar spet popadek in je odtekla voda... pa smo že rodili! Tak da moj je prišo v zadnjem trenutku! Jaz pa sem kmalu zatem sklenila da sem rodila zadnjič. Ob 14.30 je zajokal Rene, ki je tehtal 4710g. Jaz pa sem dobila zgolj 2 notranja in 2 zunanja šiva! Pol smo pa meli pestro vse do predvčerajšnjim! V sredo zjutraj me kliče mama, da je Gal dobil vodene koze, en dan prej pa je bil še pr nama v bolnici. Ona ki je bla z mano v sobi pa na viziti pove da ma drisko in kasneje ugotovijo da gre za rota virus... Za piko na i pa sta moj Rene in od "cimre" Taša dobila Zlatenico. Ampak smo naslednji dan lahko šli domov, s tem da smo mogli mi našega Gala dobesedno odselit za nekaj dni- je šel k sestri na počitnice. Čez 4 dni pa sma mogla nazaj v Bolnico, ker je mel zelo povišan Bilirubin. Tam sva ostala 7 dni- tak da se mi je že malo fuzlalo. Aja, pa še mleko sem zgubila, ker so mi prekinli dojenje! Evo, polovica februarja v nekaj stavkih! iiiiii, pupka iskrene čestitke tebi in tvojim domačim to pa je pravi korenjak
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.2.2009 20:16:13
|
|
|
|
Barbara111
|
monchy kje je zdaj tvoja nova lokacija služba
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?