|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL
24.2.2009 10:13:10   
Anonimen
SNEŽI!!! spetuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 926
24.2.2009 10:19:18   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

samo res...user posted image user posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 927
24.2.2009 10:36:56   
Barbara111
joj kurenti sploh niso pregnali zime ,raje naj preganjajo recesijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 928
24.2.2009 10:37:20   
tatly

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 929
24.2.2009 10:40:22   
trezika
kurenti pa letos res bolj slabo odganjajo zimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za znoret user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 930
24.2.2009 10:44:15   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

no, poglej, prosim...

ej, takrat v prlekiji je pa dež padal, a ti bi pa po dežu sprobavala kolko sedežev gre v bernijauser posted image user posted image user posted image

ZATE VSE user posted image

user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 931
24.2.2009 10:45:01   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

kurenti pa letos res bolj slabo odganjajo zimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za znoret user posted image user posted image

če ne bi tolko po gostilnah hodili......user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 932
24.2.2009 10:46:01   
ada2
aha, pa da vam povem, da sem ful pridna, pucam kopalnico...

itak pa je nuša zavzela PC, samo zdaj si je šla en cd iskat, pa sem izkoristilauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 933
24.2.2009 10:46:03   
tatly

če ne bi tolko po gostilnah hodili......user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image prava siuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 934
24.2.2009 10:48:54   
trezika

maš prav ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 935
24.2.2009 10:56:36   
TinaV*
ooo kak ste pa danes pridne user posted image user posted image user posted image

aja dobro jutroo...smo meli cudovito noc od 21.30 pa do 9.30 ko naju je babi zbudla user posted image ...tak pa sva same do 17 .....
hvala za kavo pa krof...je bil dober user posted image
ooo m**** kak snezi...ce bo tako bo sneg do julija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kaj je te letosuser posted image user posted image user posted image dobro da smo vceraj ven sli danes odpade....pride kdo na obisk?? mi je tecno ko sva tak same

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 936
24.2.2009 11:09:55   
*monchy*
user posted image user posted image user posted image pa to res ni kak sneži user posted image user posted image user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 937
24.2.2009 11:11:55   
TinaV*
nevem kdaj se bo nehalo to.mi ze gre posteno na zivce...ada kaj se bodo vasi maskirali v sluzbi? nekaj mi je mama o rackah pravla...mi bo moj vedo povedat ker je v sluzbi pa baje grejo na varovanje user posted image user posted image user posted image user posted image
lani so bli tak dobri dimnikarji user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 938
24.2.2009 11:13:09   
*monchy*
mislim da se meni že obrača od totega brezveznega snega user posted image  user posted image pa to več rs ni. kak te naj gremo na karneval user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 939
24.2.2009 11:17:07   
TinaV*
ja mislim da odpade...ob 14 je? mogoce pa bo nehalo do takrat....zamisli si kurente s tem debelim kozuhom da pride sneg v to...adijoo to je vse za nic potem...pa se tak drage so kurentije...sosed moj mali ma novo kurentijo joooooooj kak je lep....bova midva nasi zabi tudi nabavla drugo letouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 940
24.2.2009 11:19:31   
katjakokol
nas mai pa ma tak cudno spredaj na dlesnu belo
pa z prstom ga moram masirat gor pa mu tak pase

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 941
24.2.2009 11:19:34   
*monchy*
tina menda res ne bo karnevala če bo tak šlo user posted image
midva sva se tudi menla da mu boma kupla drugo leto kurentijo user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 942
24.2.2009 11:20:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV*
bova midva nasi zabi tudi nabavla drugo letouser posted image user posted image user posted image

samo, da nebo tak kot je naš anej pa še enih par iz vrtca, ko nočejo nič oblečt za pustauser posted image mi smo letos prišparali. je htel moj da bi anej mel tudi kurentijo. pa jo drago plačaš pol je pa neče oblečtuser posted image

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 943
24.2.2009 11:21:55   
TinaV*
katja mislis da ga srbi to? pojma nimam kaj bi lahko blo

mi mamo pa v petek spet pikanje user posted image user posted image user posted image vceraj sma jo vagala na navadni vagi...pa ne prvic...presnji mesec sva jo tudi pa se je zmotla vaga za 200g...vceraj pa je pokazala 7.7kg user posted image user posted image user posted image user posted image me res zanima koliko tehta

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 944
24.2.2009 11:23:18   
TinaV*

IZVIRNO SPOROČILO: TinaV*
bova midva nasi zabi tudi nabavla drugo letouser posted image user posted image user posted image

samo, da nebo tak kot je naš anej pa še enih par iz vrtca, ko nočejo nič oblečt za pustauser posted image mi smo letos prišparali. je htel moj da bi anej mel tudi kurentijo. pa jo drago plačaš pol je pa neče oblečtuser posted image

ja ja vidis na to pa sploh pomislila nisem...ampak ce bo po meni bo oblekla vsak kurentijo,kaj drugega pa odpade pri meni...razen ko sem se mogla maskirat za sluzbo lani user posted image ce bo po atiju pa bo mela rada maske ...kaj pa vem pocakajmo pa bomo vidli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 945
24.2.2009 11:29:01   
katjakokol
tina nimam pojma
pa mu ono gumo drzim v usta pa jo grize

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 946
24.2.2009 11:30:17   
*monchy*
Katja možno da so zobki 

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 947
24.2.2009 11:30:17   
TinaV*
ja nasa jo ma tudi rada...se posebej hladno....ji jo lepo razhladim pa jo grize user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 948
24.2.2009 11:30:36   
TinaV*
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

Katja možno da so zobki 

ze????

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 949
24.2.2009 11:30:40   
*monchy*
al pa se mu je kaki izpuščajček naredo pa ga srbi user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?