|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL
23.2.2009 19:18:19   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV*

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Če še niste videle, EXCLUSIVNO, samo v našem delu čvekanja:

BOJ MED NOSEČNICAMI, katera bo prvauser posted image

user posted image user posted image user posted image

ze vemo-..kayica vas je vse prehitela pa ceprav se ada ze teden dni vazi da ma popadke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  NA KONCU PA BOMO VSE ADO PREHITELE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 776
23.2.2009 19:18:38   
TinaV*
ooooooooojoooooooooooooj trezika meni so sli tak na jetra s temi izjavami...prvo je blo kak dolgo si noseca da se nic ne vid,potem kak dolgo se da bos rodila na koncu pa kaj ti se nisi sla rodit...niti ven vec nisem hodla ker so mi ze na  user posted image user posted image sli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 777
23.2.2009 19:20:56   
trezika
js se bom tut morala očitno v hišo zapret...sam mislim, da ne bi nič pomagalo...bi mi ziher po telefonu zagnjavli user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 778
23.2.2009 19:23:03   
ada2
ja, meni so tudi vsi tak tečni s temi vprašanji, pa če sem ziher, da nimam 2, ker imam tak velik trebuh, pa da je to nemogoče, da bo fantek, ker samo naprej nosim, pa že od začetka decembra poslušam, da so se mi ziher zmotili v PDP-ju, ker imam taaak trebuh....

no, zadnjič pa me ena vpraša kolko še imam do konca in rečem 2 tedna, pa reče: kaj???? nemogoče, ja saj te pa še nič nikjer ni?!?

resno razmišljam, da je bila ali pijana ali pa pod nujno rabi močno dioptrijo očaluser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 779
23.2.2009 19:23:26   
pondelak
trenutno je ta stavek pa kaj še nisi šla tudi meni precej znanuser posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 780
23.2.2009 19:23:44   
TinaV*
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

...bi mi ziher po telefonu zagnjavli user posted image

HK da so me vsaj po telefonu nehali morit....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
grema midve jest ....teckaaaa je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 781
   [Brisano sporočilo]
23.2.2009 19:23:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 782
23.2.2009 19:24:03   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: TinaV*

IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Če še niste videle, EXCLUSIVNO, samo v našem delu čvekanja:

BOJ MED NOSEČNICAMI, katera bo prvauser posted image

user posted image user posted image user posted image

ze vemo-..kayica vas je vse prehitela pa ceprav se ada ze teden dni vazi da ma popadke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  NA KONCU PA BOMO VSE ADO PREHITELE user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

ne reči 2xuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 783
23.2.2009 19:24:49   
TinaV*
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

trenutno je ta stavek pa kaj še nisi šla tudi meni precej znanuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ko bos pa rodila pa bodo rekli a si se ze resla....al pa kje mas pa trebuh ....ma kaaaaaaaaaaar nekaj no

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 784
   [Brisano sporočilo]
23.2.2009 19:25:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 785
23.2.2009 19:26:25   
trezika

ja, meni so tudi vsi tak tečni s temi vprašanji, pa če sem ziher, da nimam 2, ker imam tak velik trebuh, pa da je to nemogoče, da bo fantek, ker samo naprej nosim, pa že od začetka decembra poslušam, da so se mi ziher zmotili v PDP-ju, ker imam taaak trebuh....

to sem pa verjetno že milijonkrat čula user posted image user posted image user posted image  kaj naj, če pa me je celo razgnalo user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 786
23.2.2009 19:26:43   
ada2
hmm, najboljše, da rečemo, da že imamo doma user posted image , pol naj pa tuhtajo kaj je s trebuhiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 787
23.2.2009 19:29:01   
ada2

to sem pa verjetno že milijonkrat čula user posted image user posted image user posted image  kaj naj, če pa me je celo razgnalo user posted image

jaz sem to že v prvi nosečnosti poslušala... če bi takrat od vsakega, ki je to rekel pokasirala 100 sit, bi bila milionaruser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 788
23.2.2009 19:30:28   
trezika
čveke, js vas za dans zapuščam..grem pod tuš pa spat...mogoče mi danes celo uspe kaj spati kr zadnja noč je bla obupna... se tipkamo jutri...NOČKO

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 789
23.2.2009 19:32:54   
ada2
nočko trezika

jaz tudi grem deco spat vržem, pol pa še sebe na posteljo pripravim...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 790
23.2.2009 19:33:04   
pondelak
tudi jaz se počasi poslavljam.pod tuš pa pred tv še malo dokler moj ne pride iz službe...
lahko noč

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 791
   [Brisano sporočilo]
23.2.2009 19:49:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pondelak)
  Neposredna povezava do sporočila: 792
23.2.2009 19:58:38   
Barbara111
ponedelak ti si nova ,pozdravljenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 793
23.2.2009 20:08:34   
*monchy*
Barbara  tak smo se načvekali da bo sneg ne samo dež user posted image  user posted image ampak ste ve tudi lepo načvekale tak da ste nama s tatly malo pomagale user posted image

kayica čestitke za princesko! user posted image user posted image user posted image

ada
saj prav da lepo govori user posted image user posted image

pondelak dobrodošla user posted image

tak ze sem vas pa obdelala v parih stavkih user posted image user posted image stelliko sem nacartala, timon jo je celo polubčko user posted image user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 794
23.2.2009 20:09:57   
Barbara111
ja super mochy ,kaj boš pa zdaj počela grešuser posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 795
23.2.2009 20:12:53   
*monchy*
barbara vun z omare mam cote bi mogla it omaro pospravit pa mi nekak ne uspe danes user posted image mi taaaak ni user posted image
eh user posted image še ne grem še mam preveč energije user posted image sama sem.. timon spi, ati nama dela...

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 796
23.2.2009 20:19:04   
petra *k
monchy, zs maš

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 797
23.2.2009 20:27:54   
*monchy*
petra zs maš

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 798
23.2.2009 21:04:58   
Barbara111
Meni Tjaž spi moj pa je še od lanskega leta mi bil dolžen eno delo v stanovanju za naredituser posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 799
23.2.2009 21:09:23   
mojcaz.
KAJICA ČESTITKE TUDI IZ MOJE STRANI, IN VELIKO VESELJA IN LEPIH TRENUTKOV PRI CARTANJU VAŠE PRINCESKE.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?