|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL
23.2.2009 10:53:52   
Barbara111
sun ti nisi v bolnici na ležanju

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 651
23.2.2009 10:55:33   
Barbara111
ada s tvojim mnenjem pa se popolnoma strinjam kar si mi napisala

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 652
   [Brisano sporočilo]
23.2.2009 11:14:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katjakokol)
  Neposredna povezava do sporočila: 653
23.2.2009 11:24:40   
TinaV*
upajmo morrak...saj je ze komaj cakala....tak ko vse ostale user posted image
bi mi verjetno kdo kaj javil od nasih z maske....ker njej je redar ...tak da sva sodelavcauser posted image user posted image

no nasa zaba pa je koncno zaspala....komaj cakam da ati pride domu pa gremo malo ven tak je teckasta dva dni da joj...na cajte user posted image user posted image user posted image

pa jaanza vas pozdravlja

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 654
23.2.2009 12:01:23   
Pupka
Hvala, hvala... Vsem! Se cartamo 100 na uro- se mi zdi da že malo preveč, al pa mamo v zibki in na postelji igle... Eno bo  user posted image user posted image

Korenjak je pa res bi, ja... In zato sem trdno prepričana da je to moj zadnji user posted image user posted image Čeprav- nikoli se ne ve! Je blo hudo... ampak sam par minutk, pol je minlo in smo se že smejali! To je dobra stran poroda.

Drugače pa sem se zdaj najedla krofov- jih je mami spekla. Mislim pa da bom še malo likala danes- se teh cunjic kar nabere. Mama Reneja preoblači skoraj vsakič ko ga previja. No, malo pretiravam, ampak...
In pol se kakšna majčka al pa kakšne hlačke operejo čeprav še umazane niso! Za likat pa je le user posted image

Smo se pa predvčerajšnjim prvič kopali- in uživali... Je mel full debelo popkovino in bi se najbrž še vedno sušla, sam so mu, ko sva bla drugič v bolnici popek lapizirali in se je hitro pol poštimalo!

No, lep da želim vsem... pa pridem spet kaj okoli

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 655
23.2.2009 12:02:20   
Anonimen
kaj vse kuhate?
jaz sem končno posesala(mam zanič sesalec in sem skoraj živce poleg zgubla)user posted image bo treba novega nabavit pa ne vem kaj naj kupim, ker je ta star eno leto in je user posted image . nate kakšen nasvet oz. idejo kaj naj nabavim?

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 656
23.2.2009 12:05:31   
TinaV*
uh ja sesalci....sem mela na vodo...sranje,sem kupla novega dragega ko user posted image pa spet sranje user posted image user posted image user posted image
zaj mam pa neki navadni sploh nevem kaj mam pa ze dve leti mir user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ooo pupka fino...da ste se ze kopali....ja popkovino pa sma midve tudi mele fuuuuuuuuuuuuuuuul debelo pa fuuuuuuuuuuul kratko....ene 30 cm ce se ne manj...mi je zal da ni zmerla babica....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 657
23.2.2009 12:06:52   
TinaV*
jaz ne rabim kuhat deja...se vidi ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mamo pohanega  pa pecenega da glava boli....samo neki krompir polek naredim pa ze jemo....bomo pozneje ker gremo prej ven....bojse da ne jem toliko ker grejo kile gor pa ne dolj...sem bla ene mesec dni cisto na isti kg zaj mam pa kilo vec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 658
23.2.2009 12:08:46   
TinaV*
Tatly sem vceraj razlagala za morje....za porec
meni taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak ni na pg za it....mislim da mi bo uspelo mojega nap**** da gremo kar spet v porec....ce majo ceno za 3 50 € na dan....pa ne ceno samo meni se je hudo dopadlo....sem rekla da nebi nikam vec sla ko tja...pa bo po moje kar moja obveljala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 659
23.2.2009 12:09:57   
Barbara111
Meni še je od včeraj vsega pomalo ostalo ,danes pa naredim samo svežo prilogo in solato user posted image  manj kuhanja ,kot ponavadi.

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 660
23.2.2009 12:12:23   
Anonimen
tina jaz bom tudi samo krompir naredla, mamo meso od včeraj.
ja sesalec sma kupla ko smo se preselili- no malo za tistim in ker ni blo dnara sma vzela kar enega iz spara za 70eur. pa je za popuser posted image ma filter pa posodico in že ko pucaš vse leti okoli pa nič ne vleče. sem ga spraznila pa spucala pa mi kar nazaj vse vun mečeuser posted image . tak da sem zaj na koncu kar pomela pa potem posesala, ker če ne bi tak bla do ju3 pri sesanju.user posted image

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 661
23.2.2009 12:15:04   
TinaV*
tak sem jaz enkrat likalnik kupla v sparu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se niti ni segrel ...adijo kak je letel

citam malo oktoberke 08 pa majo kar nekaj...ena je zacela uvajat GH s tem da ji mleka vec ne daje....user posted image user posted image user posted image user posted image pol ko pa mleko da pa e cudi da noce jestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 662
23.2.2009 12:20:22   
Anonimen
tina ti si tudi slike preko neta naročila?
mene nekaj zafrkava in ne morem naročila prek spravit. mi je prejšnjič delalo prenos več kot 2h in mam samo 70slik. sem kar prekinila in zaj ne vem kaj je narobe. user posted image

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 663
23.2.2009 12:21:23   
Anonimen
sma se z petro menile in je rekla da je mžnjej kake pol ure prenašalo pa je mela mislim, da 100slikuser posted image
saj bom še danes enkrat probala pa bom vidla

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 664
23.2.2009 12:25:56   
TinaV*
meni hitro prenese pa vedno poslem cez 150 slik....komu pa posiljas? jaz na foto tabor ....

edino vcasih me zezne pa noce maila lepo sprejet

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 665
23.2.2009 12:27:27   
Anonimen
ja na foto tabor

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 666
23.2.2009 12:28:27   
TinaV*
nimam pojma zakaj....ker ze dolgo nisem nic posiljala bi spet lahko ampak se mi ne da trenutno....rajsi razmisljam kam bomo sli danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 667
23.2.2009 12:28:52   
tatly
tina klko ste placali morje?pa polpenzion sta mela

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 668
23.2.2009 12:30:23   
TinaV*
mislim da okoli 600€ pa pollpenzion sma mela...pa pijaco ob vecerji in zajtrku gratis ...

letos pa nebi sli vec v ta hotel ampak v apartmaje polek...ki so v sklopu teh hotelov,tak da al hrano tam al bi pa kaj skuhala ...ampak boljse ker je se mala kaj kuhat ker itak se takrat nebo smela vse jest....

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 669
23.2.2009 12:33:38   
Anonimen
sem zaj probala še enkrat pa bomo vidli. zaj mi je začelo prenašat.

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 670
23.2.2009 12:36:42   
TinaV*
upam da bo deja

tatly ste se ze odlocli kam grete ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 671
23.2.2009 12:38:47   
tatly
tina-saj verjetno majo samopostrezno ne?pa te si vzames za jesti kar bom vedla da ze lahko je

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 672
23.2.2009 12:42:49   
TinaV*
ja majo ja pa veliko izbiro svega i svasta...ampak pac meni letos bolj apartma odgovarja....
nic gremo ven malo ....boljse ker mi je ze tecno doma

papa

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 673
23.2.2009 12:47:21   
petra *k
e hvala vsem za lepe želje.
mi smo s sprehoda, doooolgega, pa v trgovini sma ble, zaj pa kuhat. te pa se je ati ponudo da bo gnes sesal, midvi sma pa ostalo pospravle, potem pa bom še venda v lidl po plenice leteli, nama grejo proti koncu

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 674
23.2.2009 12:49:37   
*monchy*
jooo mi še tudi ne vemo kam bi šli user posted image če se mi zdi da ni nič pametnega user posted image

jaz bi šla nazaj v Tunizijo če se nebi blo treba spet z letalom pelat user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?