kayica24 -> RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL (31.3.2009 13:00:05)
|
izbrati moram pediatra pa nevem katerega. kaksne so kaj vase izkusnje? se kateri priporoca? Sunčičica jaz sem za najino Marinelo izbrala dr. Puntarec Djukanovič Ireno..Dela v Klinkon zdravstvenem zavodu(tu,preko Tuš-a) in če se ne motim,trenutno tudi nadomešča Klinkonovo..Ker je ona na bolniški al nekaj takega... Vglavnem,ta dr. Puntarec je do 25.2. delala kot pediatrinja v porodnišnici,kjer sem jo spoznala in mi je bila full všeč,njen pristop,pa pomirjajoča,pa navsezadnje bolj mlada..Tak da sem jo vprašala če slučajno dela tudi kot pediater izven P,pa je rekla,da prične delati v zavodu Klinkonove in da bo vesela če pridemo k njej... Toplo pa jo je priporočal tudi pediater,ki nama je zadnji dan v P izdal odpustnico.. Midve sva mele že prvi pregled pri 1 mesecu in moram rečt,da je ženska res super,vzame si čas..jaz sem mela cel kup vprašanj napisanih...Res je nežna z otrokom in potrpežljiva,pa kot sem že omenila strokovno pomirjajoča[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Upam da sem pomagala...
|
|
|
|