Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 22.3.2009 10:49:19
|
|
|
|
donna22
|
Punce, kako ste se ve zmenile za imena svojih ? Mi2 sma se pogajala in pogajala ... No, in zdaj sem jaz zgubla In moja princeska ne bo Ela, pa mi je kar malo hudo za tem imenom, tak da sem se mogla tudi malo razjokat
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 22.3.2009 10:56:07
|
|
|
|
katka37
|
donna, mi smo izbrali par imen, potem pa se odločali med njimi, v bistvu sta pa naša mulca dokončno izbrala ime, moram rečti, da smo kar demokratično izbirali, pa vsi smo se strinjali potem pa ji dajta dve imeni, pa bo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2009 10:59:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 22.3.2009 11:06:34
|
|
|
|
katjakokol
|
midva se tudi nisma mogla dogovorit ampak nas je kar brundal meni je bilo zelo vsec tian in teo dusan pa ni pustil in tako sma se potem skupaj odlocila in zdaj je mai
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 22.3.2009 11:21:05
|
|
|
|
tatly
|
deja nasa neja ni rabla v bolnico upam da anej tudi nebo mail mi poslji
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 22.3.2009 11:25:18
|
|
|
|
tatly
|
dejA sem ti poslala
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 22.3.2009 11:26:55
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz tudi upam, da nebo treba. ampak malo me je strah ker mu res nič ne ostane v želočku. zaj še vedno spi tak, da upam, da bo boljše. vročine pa nima in je niti včeraj ni mel. kaj ni ponavadi pri rotavirusu vročina? ne vem mogoče smo pa kaj takega jedli, da mu ni odgovarjalo. samo to bi po moje bruhal 1x ali2x. saj ne vem. bomo vidli kak bo zaj čez dan pa če nebo nič boljše bomo šli k dežurnemu.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 22.3.2009 11:27:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly dejA sem ti poslala sem dobila. HVALA!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 22.3.2009 11:37:47
|
|
|
|
katjakokol
|
in kaj danes dobrega kuhate mi imami govejo juhico,riz,pohanega piscanca in solato
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 22.3.2009 11:38:54
|
|
|
|
ada2
|
deja, ko sem jaz imela prakso v rakičanu na otroškem oddelku je tam delal en stari doktor, ki je vsem otrokom, ki so imeli drisko in bruhali dal za jesti banane in za piti zluftano cocacolo , proti driski pa tudi fajn pomaga nastrgano jabolko, ki ga pustiš stati tako dolgo, da porjavi, pa še osvežilno je. pa kake bobi palčke, da nadomesti sol. drugače pa mu lahko daš tudi linex kapsule - se dobijo brez recepta, pa kako rehidracijsko raztopino v čaj. aja, pa borovničev čaj je proti driski. če pa jutri ne bo stanje boljše pa bo res najbolje, da greš z njim k zdravniku. aja, pa samo po požirkih naj pije, ne ga silit, da spije veliko naenkrat. bolje, da vsakin 10 minut požirek, kot pa 1 dcl naenkrat, pa zbruha. donna - mi smo ime tudi skupaj izbirali. pa ne bodi žalostna, bo pa naslednja Ela morrak a ti si pa Matjaža hotela? jaz imam nečaka Matjaža.... pa je pravi Matjašek
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 22.3.2009 11:44:38
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala ada. bom probala. samo noče nič jesti bomo vidli zaj pri kosilu. sem mu prežganko naredla pa riž, pa bobipalčke sem kupila. no do zaj mi še ni uspelo nič mu v usta spravit razen soka. niti čaja noče bomo že nekak, je pa hudo gledat ko mu je tak grozno pa ne moreš pomagati
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 22.3.2009 11:59:26
|
|
|
|
Barbara111
|
mi pa bomo danes jedli govejo juhico,riž z zelenjavo ,pečenko ,regrat ,zelena solata pa mogoče čokoladni biskvit sladica
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 22.3.2009 12:00:44
|
|
|
|
Barbara111
|
katja kak je mai jaz pa še mam malo dela s pranjem perila mi je ga oče full tudi prinesel za pranje
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 22.3.2009 12:07:47
|
|
|
|
donna22
|
No, mogoče pa mi bo le uspelo ... Mi2 sma v končni izbor dala Elo in Zalo in vsakemu je izrazito dosti bolj všeč eno ime ... Meni Zala sploh ni slabo, mi je takoj za Elo najbolj všeč. No, in potem so vsi ožji člani družine bli bolj za Zalo in sem jaz bla kar žalostna ... Ada, ravno zato sem se jokala - da mogoče ne bom nikoli več imela punčke, ki bi ji lahko blo Ela ime ... Kakor koli že, danes sem se zbudla in sem rekla, da naslednji/a bo pa Ela oz. Jan, pa ima on za fantka že eno drugo ime, ki mu je bolj všeč, tak da bo mogoče na račun tega popustil Saj bi lahko bla zadovoljna z imenom Zala, saj vem, ampak mi je Ela tisto res ta pravo, sanjsko ... Potem pa še ta preobčutljivost v in sem včasih lahko takoj v solzah ... Se bom že kdaj kasneje nasmejala temu No, hvala vsem za pomoč; Deja, za tebe pa upam, da boš čim prej rešila probleme ...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 22.3.2009 12:22:42
|
|
|
|
*monchy*
|
deja za malega bruheca jaz tudi mislim da bi blo bolše da greš k zdravniku z njim ja baje da gre res rota virus, mi je kolegica z zdravstvenega pravla še to zdaj manka ja donna midva pa HB nisma mela problema z imeni.. sicer če bi blo čisto po moje bi bil Gal, ampak se je Timon obema dopadel pa še redko ime je, tak da sem prepustla mojemu, pri deklici pa če bo kdaj pa bo ziher Zoja al pa Hana sočustvujem s tabo, ampak je Zala full lepo ime tak da ne bit žalostna tatly vidla sem obleko kako bom mela za krst veeeeeeeeeš kak je dobra ne tako čem met pa nobene druge pa neke takega tudi majo ko sma gledale v katalogu onem sem bla v new yorkerju prej in majo res svetovne oblekice!! to moreš videt
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 22.3.2009 12:27:10
|
|
|
|
tatly
|
monchy-kje na ptuju si to bla?so drage
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 22.3.2009 12:28:52
|
|
|
|
donna22
|
monchy, hvala za tolažbo Se pa še vedno nisem čisto predala
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 22.3.2009 12:28:57
|
|
|
|
*monchy*
|
tatly na ptuju ja. am 30eur ampak je res lepa
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 22.3.2009 12:29:08
|
|
|
|
katjakokol
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 katja kak je mai jaz pa še mam malo dela s pranjem perila mi je ga oče full tudi prinesel za pranje zdaj ze mai od 10h spi ob 1h ga grem previt in porihtat ga nahranim in se gremo potepat
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 22.3.2009 12:29:26
|
|
|
|
*monchy*
|
donna saj se ne smeš. mogoče bo na koncu popusto
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2009 12:35:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 22.3.2009 12:39:31
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* donna saj se ne smeš. mogoče bo na koncu popusto Računam na to Sicer pa se stvari že premikajo - včeraj zvečer je rekel, da bo zdaj pa ziher Zala, danes pa, da še ne vema
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 22.3.2009 12:40:32
|
|
|
|
katjakokol
|
morrak ta biskvit ko ga barbara pece je tudi meni ful dober
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 22.3.2009 12:52:28
|
|
|
|
Barbara111
|
8jajc,8žlic sladkorja,1 vanili sladkor-v eni posodi zmiksaš z mešalnikom¸+8žlic kakava 8beljakov zmiksaš spet v -drugi posodi 8žlic moke in pecilni prašek V posodi ,ki si zmiksaš jajca dodaš moko in pecilni vse skupaj zmešaš z žlico ali kuhalnico,potem daš v to posodo še sneg in lepo zmešaš ,da je malo penasto. Pekač namažeš z margarino potrosiš z moko in daš pečt vsegreto pečici na 180 stopinj.Ohlajen biskvit pomočiš z kakim sokom. V eno posodico daš margarino,jedilno čokolado,mleti sladkor in par kaplic olja. Po ohlajenem biskvitu poliješ čokolado in daš v hladilnik,da se čokolada s trdi. Dober tek!
< Sporočilo je popravil Barbara111 -- 22.3.2009 13:00:21 >
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 22.3.2009 13:01:26
|
|
|
|
Barbara111
|
katera kaj ve kak pa sun pa njeni 2 pupi
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?