Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 14.3.2009 8:37:42
|
|
|
|
Anonimen
|
no upam samo, da nebodo kake spremembe, pa bi blo pol še kaj za popravlat pa seveda več za plačati
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 14.3.2009 8:39:44
|
|
|
|
petra *k
|
no, hb če ni tolko,ne.tak da dobro, da matjaž ni šel včere v nočno še,kaj? do pondelka pa ga bodo venda zrihtali. midva pa grema po kosilu k tomažu, so naši rekli naj rajši danes pridema, ko so vsi doma,ker jutri dela suza. te pa gremo
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 14.3.2009 8:43:35
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ne vem če bo glih do ponedeljka avto zrihtan. ker nemrema takoj plačati-je komaj v sredo 18 , pa po moje v nedeljo mehaniki tudi ne šraufajo. pa dobro če bo treba samo enkrat ali 2x za avto prosit ni tak hudo, kot če bi bil cel mesec
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.3.2009 8:46:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 14.3.2009 8:52:40
|
|
|
|
Anonimen
|
sobo boma verjetno-nisma se še fiksno odločila, ker se vedno nekaj zakomplicira- vzela od novolesa-mavrica, ker lahko kombiniraš, omare,... ali pa alplesovo. so pa precej drage. mislim, da je samo postelja 250eur nisem pa prepričana, tek, da me ne za besedo vzeti. sem računala za celo sobo nekje 1000-1200eur. morem iti po predračun pa da mi izrišejo.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 14.3.2009 8:53:38
|
|
|
|
pondelak
|
dober dan!katja hvala za kavico sem jo že ob 7h pila
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 14.3.2009 9:04:24
|
|
|
|
Anonimen
|
nič grem se oblečt(sem namreč še vedno v pižami), pa pucat, danes nikam ne gremo in mam cajt malo generalko naredit- če se mi bo dalo seveda
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.3.2009 9:10:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 14.3.2009 9:19:26
|
|
|
|
katka37
|
Dobro jutro! Hvala za kavico, Katja, sem si pravkar segrela še eno šalico v mikrovalovni. Sem šla včeraj na obisk malo in ker mulo popoldan ni spal, mi je zaspal v avtu že ob sedmih, spil napol v spanju mleko in zjutraj ob pol šestih seveda budnica. Malo prej sem spekla palačinke in zdaj se veselo bašem, moji štirje pa uživajo že na terasi. Deja, , da ne bo tako drago popravilo. Sobe pa so meni tudi všeč od mavrice, cenovno pa res da se ne menimo, pretiravajo. petra, rabiš mogoče še eno spalno vrečo, jaz jo imam pa je ne potrebujem, niti enkrat še ni bila uporabljena. morrak, je zdaj krasno na vašem koncu, bi se šla kar malo sprehajat ob morju, pa bom morala bit zadovoljna z Dravo. tudi to je nekaj pondelak, kako kaj, veselo brca in ne gre še nikamor trezika, ti si bila pa res hitra danes
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.3.2009 9:21:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 14.3.2009 9:22:45
|
|
|
|
pondelak
|
katka-noče pa noče se začet nič dogajat... brca pa sevada 100/h
|
|
[Brisano sporočilo] 14.3.2009 9:24:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 14.3.2009 9:28:52
|
|
|
|
pondelak
|
morrak-saj vem da še ni rok ampak saj veš kak je že to potem na koncu...ampak res je da zdaj pa res več ni dolgo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 14.3.2009 9:31:02
|
|
|
|
katka37
|
Tjaša očitno uživa, če se ji nikamor ne mudi morrak, kako pripraviš šparglje, z jajco
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 14.3.2009 9:32:06
|
|
|
|
katka37
|
pondelak, na koncu res komaj čakamo, zdaj pa tudi pogrešamo bušije, noja, vsaj jaz, pa še špehec na trebuhu nisem trebala skrivati
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 14.3.2009 9:39:55
|
|
|
|
ada2
|
pondelak vem kako ti je, samo se spomni kaj vse sem jaz počela, da bi Miha ven zbezala, pa ni šlo.... ampak brez skrbi, bo, slej ko prej bo in potem se boš lahko cartala s svojo princesko. suncicica pri tebi se kaj dogaja? moja prijateljica je včeraj rodila sinka 9 dni po roku
|
|
[Brisano sporočilo] 14.3.2009 9:41:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.3.2009 9:41:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 14.3.2009 9:59:35
|
|
|
|
katjakokol
|
malo da vas potdravim imam namrec cistilno akcijo zaj pa mam malo lufta pa maia zraven hranim potem pa naprej v napad in kaj imate danes na jedilniku mi imamo pecenega zajcka, pomfi, solato aja pa juho
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 14.3.2009 10:12:14
|
|
|
|
petra *k
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 Dobro jutro! Hvala za kavico, Katja, sem si pravkar segrela še eno šalico v mikrovalovni. Sem šla včeraj na obisk malo in ker mulo popoldan ni spal, mi je zaspal v avtu že ob sedmih, spil napol v spanju mleko in zjutraj ob pol šestih seveda budnica. Malo prej sem spekla palačinke in zdaj se veselo bašem, moji štirje pa uživajo že na terasi. Deja, , da ne bo tako drago popravilo. Sobe pa so meni tudi všeč od mavrice, cenovno pa res da se ne menimo, pretiravajo. petra, rabiš mogoče še eno spalno vrečo, jaz jo imam pa je ne potrebujem, niti enkrat še ni bila uporabljena. morrak, je zdaj krasno na vašem koncu, bi se šla kar malo sprehajat ob morju, pa bom morala bit zadovoljna z Dravo. tudi to je nekaj pondelak, kako kaj, veselo brca in ne gre še nikamor trezika, ti si bila pa res hitra danes katka, ma ta spalna vreča rokave, po možnosti tudi da se dajo zakriti- veš kak mislim? ker če nima rokavov, mi nič ne pomaga, ker jo mam v tej spalni vreči samo zato, da se ponoči ne krampa. če je ne rabiš, bi se lahko kak zmenle.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 14.3.2009 10:29:42
|
|
|
|
Anonimen
|
evo kuhinja spucana, še okno je treba pomiti pa je. te pa še dnevno je malo težko ko mi anej vse sproti vun nosi ampak je treba posesat pa gor zbisat. kaj je zdaj to v modi da grejo vse po roku rodit . zadnji čas se mi zdi , da nobene ne poznam ki bi šla prej, no razen tine. je bila še kera?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 14.3.2009 10:32:54
|
|
|
|
katjakokol
|
deja tudi jaz sem rodila 4 dni pred rokom
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 14.3.2009 10:41:27
|
|
|
|
petra *k
|
pa jaz sem bla 2 dni pred enim pa 1 dan po drugem roku. samo če pogledaš v m.knjigo, sem bla 2dni pred rokom
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 14.3.2009 10:46:26
|
|
|
|
donna22
|
Meni se tudi zdi, da vse rojevajo po roku!! Včasih pa je blo glih obratno, je večina, ki sem jih poznala, od 1 do 3 tedne prej. No, za moje dobro upam, da moj ne bo zamujal
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 14.3.2009 12:02:53
|
|
|
|
katka37
|
petra, žal je brez rokavov
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?