|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MORFOLOGIJA - PDP
19.2.2009 8:50:45   
Mami26
Pozdravljene,

ta teden sem imela v 23t/5d morfologijo. G se nam je ful posvetil, moje je šel seveda zraven, naredil nam je še 3D,....
V bistvu me zanima nekaj drugega. Ko sem ga vprašala kako je s težo, pa je rekel, da tehta 566g, kar je skoraj pod mejo, ampak s tem ni nič narobe.
Ko sem prišla domov pa sem pogledala izvid na katerem je po velikosti GV (gast.vrečke) PDP 16.6 načeloma pa imam datum 11.6. G nisem vprašala ničesar saj sem to opazila doma.
Ali katera ve kaj to pomeni, saj mi ne bodo na osnovi tega spremenili PDP oz mislite, da me čaka porod čez rok,...

Hvala za odgovore

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MORFOLOGIJA - PDP
19.2.2009 9:15:20   
bamoocham
Glede teže 566..ni pod mejo, je čist ok.
Sem šla gledat eno razpredelnico in piše, da bi naj pri polnih 23 tednih tehtal 501 g, pri polnih 24 pa 600g. Tako da je po moje ravno v zlati sredini.

Glede PDPja pa ti ne bi znala povedati.

(odgovor članu Mami26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2009 10:17:55   
lananai
Jst imam tudi (po morfologiji sodeč) glede na moj PDP majhnega dojenčka. Predvidevam, da bom rodila čez rok (ampak ne zaradi velikosti) in hkrati upam, da nas bo naša štruca razveselila že pred rokom. Ne se sekirat, bodi vesela, če imaš majhnega dojenčka, boš lažje rodila. Sej niso vsi po JUSu narejeni in v zlati sredini. user posted image  Aja, meni zaradi morfolohije ni spreminjala PDP, je ostal tisti iz NS.

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.2.2009 11:44:25   
Mami26
Lananai,

veš kaj, jaz mislim, da sem zanosila nekoliko kasneje kot je običajno. Mislim da sem zanosila med 20 in 22 dnem ciklusa.
Kaj mislite, saj je možno zanositi tudi po 20dnem ciklusa?
Zanosila naj bi po PDP 21 dan ciklusa. 

Lp 

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.2.2009 11:50:49   
ninocka
Ja, je mozno zanositi kasneje. Jst imam bolj pozne ovulacije in se mi datumsko PDP nikoli ni izsel glede na zadnjo M in glede na UZ. Ga je blo treba vedno prestavit.
Zdaj pri tretjem celo za 3 tedne.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Mami26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.2.2009 11:56:37   
vila MaLiNa
Čisto možno. Sama sem si merila bazalno temperatura, ki je poskočila šele na 21. dan v ciklusu in tudi na testu, ki sem ga nato delala en teden kasneje, je bila zdelo slabo vidna črtica (kar naj bi bilo odvidno od vrednosti nosečniškega hormona) ampak bila pa jeuser posted image

(odgovor članu Mami26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.2.2009 11:57:07   
Mami26
A ti je G predstavil PDP za tri tedne - na osnovi česa.
Veš, da si zanosila kasneje, kot je običajno,...

Lp

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?