Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 20.3.2011 17:33:38
|
|
|
|
Blueeyes
|
A Aisha2008 ajdaN AKŠ AnaMarija ancka bancka ančulinica atana B Baby barby79 Beckie BLAŽIKA Blueeyes BOJANC brigitaacc C Capyka carmecita cgorjanc Č čeladnik D diana 28 dollyka dvakrat mamica E ema111 F frendica fango G grunf H I inesc J jo@n K kaja a kajajaka Kajčika katjaandraž katjes Kerensa* Krašuljci ksarčika L lencii Lfcmitja lilli35 lupa M majakk makasa mala moja mateja95 medika22 medvedka mel Meraba Me to you mihana Mikana MIJUČA miržig Miška2006 Mateja 95 mici1 N nadka 30 nejcko nejtad nekama ninica04 O olimia P p&b pero71 prjazna pricakujeva R renee37 rye S skamp skate sonček2009 stvarca Š študentka Mici T tan1 tejčas tjašun tilči tomylee TurboStrelca U UmpaLumpa V vesgap VOJO vrtičkar1 Vrtnica79 W X Y yania Z zamima zmajaz zvesta Zvut Zoomzoom Ž
|
|
|
|
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 23.3.2011 19:18:05
|
|
|
|
Blueeyes
|
A Aisha2008 ajdaN AKŠ amanuz AnaMarija ancka bancka ančulinica atana B Baby bamby barby79 Beckie BLAŽIKA Blueeyes BOJANC brigitaacc C Capyka carmecita cgorjanc Č čeladnik D diana 28 dollyka dvakrat mamica E ema111 F frendica fango G grunf H I inesc J janjja jo@n K kaja a kajajaka Kajčika katjaandraž katjes Kerensa* Krašuljci ksarčika L lencii Lfcmitja lilli35 lupa M majakk makasa mala moja mateja95 medika22 medvedka mel melc Meraba Me to you mihana Mikana MIJUČA miržig Miška2006 Mateja 95 mici1 N nadka 30 nejcko nejtad nekama ninica04 O olimia P p&b pero71 prjazna pricakujeva R renee37 rye S skamp skate Soncnica Sandra *** sonček2009 stvarca Š študentka Mici T tan1 tejčas tjašun tilči tomylee TurboStrelca U UmpaLumpa V vesgap VOJO vrtičkar1 Vrtnica79 W X Y yania Z zamima zmajaz zvesta Zvut Zoomzoom Ž
|
|
|
|
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 29.3.2011 10:04:00
|
|
|
|
Blueeyes
|
A Aisha2008 ajdaN AKŠ Alejana alexia1983 amanuz AnaMarija ancka bancka ančulinica atana B Baby bamby barby79 Beckie BLAŽIKA bloom86 Blueeyes BOJANC boruthg brigitaacc C Capyka carmecita cgorjanc Č čeladnik D daisy diana 28 dollyka dvakrat mamica E ema111 F fango frendica Freya88 G grunf H I inesc J janjja jo@n K kaja a kajajaka Kajčika katipi katjaandraž katjes Kerensa* kesi kiwwwi Krašuljci ksarčika L lencii Lfcmitja lilli35 lupa M majakk makasa mala moja mateja95 medika22 medvedka mel melc Meraba Me to you mihana Mikana MIJUČA miržig Miška2006 Mateja 95 mici1 N nadka 30 nejcko nejtad nekama ninica04 O olimia P p&b pero71 petrazg prjazna pricakujeva R renee37 rye S skamp skate Soncnica Sandra *** sonček2009 stvarca Š študentka Mici T tan1 tasic tejčas tjašun tilči tomylee TurboStrelca U UmpaLumpa V vesgap VOJO vrtičkar1 Vrtnica79 W X Y yania Z zamima zmajaz zvesta Zvut Zoomzoom Ž kopiraj in dopiši
|
|
|
|
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 30.3.2011 12:19:51
|
|
|
|
Freya88
|
A Aisha2008 ajdaN AKŠ Alejana alexia1983 amanuz AnaMarija ancka bancka ančulinica atana B Baby bamby barby79 Beckie BLAŽIKA bloom86 Blueeyes BOJANC boruthg brigitaacc C Capyka carmecita cgorjanc Cyrax Č čebelicakatja čeladnik D daisy dejcy diana 28 dollyka dvakrat mamica E ema111 F fango frendica Freya88 G grunf H I inesc J janjja jo@n K kaja a kajajaka Kajčika katipi katjaandraž katjes Kerensa* kesi kiwwwi Krašuljci ksarčika L lencii Lfcmitja lilli35 lupa M majakk makasa mala moja mateja95 medika22 medvedka mel melc Meraba Me to you mihana Mikana MIJUČA miržig Miška2006 Mateja 95 mici1 N nadka 30 nejcko nejtad nekama ninica04 O olimia P p&b pero71 petrazg prjazna pricakujeva R renee37 rye S skamp skate Soncnica Sandra *** sonček2009 stvarca Š Štirikolesnik študentka Mici T tan1 tasic TDTP tejčas tjašun tilči tomylee TurboStrelca U UmpaLumpa V vesgap Vespazijan VOJO vrtičkar1 Vrtnica79 W X Y yania Z zamima zmajaz zvesta Zvut Zoomzoom Ž kopiraj in dopiši
|
|
|
|
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 2.4.2011 15:33:33
|
|
|
|
daisy
|
A Aisha2008 ajdaN AKŠ Alejana alexia1983 amanuz AnaMarija ancka bancka ančulinica atana B Baby bamby barbaw barby79 Beckie BLAŽIKA bloom86 Blueeyes BOJANC boruthg brigitaacc C Capyka carmecita cgorjanc Cyrax Č čebelicakatja čeladnik D daisy dejcy diana 28 dollyka dvakrat mamica E ema111 F fango frendica Freya88 G grunf H I inesc J janjja jo@n K kaja a kajajaka Kajčika katipi katja01 katjaandraž katjes Kerensa* kesi kiwwwi Krašuljci ksarčika L lencii Lfcmitja lilli35 lupa M majakk makasa mala moja mateja95 medika22 medvedka mel melc Meraba Me to you mihana Mikana MIJUČA miržig Miška2006 Mateja 95 mici1 N nadka 30 nejcko nejtad nekama ninica04 O olimia P p&b pero71 petrazg polly80 prjazna pricakujeva R renee37 rye S skamp skate Soncnica Sandra *** sonček2009 stvarca Š Štirikolesnik študentka Mici T tan1 tasic TDTP tejčas tjašun tilči tomylee TurboStrelca U UmpaLumpa V vesgap Vespazijan VOJO vrtičkar1 Vrtnica79 W X Y yania Z zamima zmajaz zvesta Zvut Zoomzoom Ž kopiraj in dopiši
|
|
|
|
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 6.4.2011 11:45:42
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
A Aisha2008 ajdaN AKŠ Alejana alexia1983 amanuz AnaMarija ancka bancka ančulinica atana B Baby bamby barbaw barby79 Beckie BLAŽIKA bloom86 Blueeyes BOJANC boruthg brigitaacc C Capyka carmecita cgorjanc Cyrax Č čebelicakatja čeladnik D daisy dejcy diana 28 dollyka dvakrat mamica E ema111 F fango frendica Freya88 G grunf H I inesc J janjja jo@n K kaja a kajajaka Kajčika katipi katja01 katjaandraž katjes Kerensa* kesi kiwwwi Krašuljci ksarčika L lencii Lfcmitja lilli35 lupa M majakk makasa mala moja mateja95 medika22 medvedka mel melc Meraba Me to you mihana Mikana MIJUČA miržig Miška2006 Mateja 95 mici1 N nadka 30 nejcko nejtad nekama ninica04 O olimia P p&b pero71 petrazg polly80 prjazna pricakujeva R renee37 rye S skamp skate Soncnica Sandra *** sonček2009 stvarca Š Štirikolesnik študentka Mici T tan1 tasic TDTP tejčas tetyana tjašun tilči tomylee TurboStrelca U UmpaLumpa V vesgap Vespazijan VOJO vrtičkar1 Vrtnica79 W X Y yania Z zamima zmajaz zvesta Zvut Zoomzoom Ž kopiraj in dopiši
< Sporočilo je popravil t*e*j*k*a -- 6.4.2011 11:46:30 >
|
|
|
|
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 6.4.2011 16:52:29
|
|
|
|
Blueeyes
|
A Aisha2008 ajdaN AKŠ Alejana alexia1983 amanuz AnaMarija ancka bancka ančulinica atana B Baby bamby barbaw barby79 Beckie BLAŽIKA bloom86 Blueeyes BOJANC boruthg brigitaacc C Capyka carmecita cgorjanc Cyrax Č čebelicakatja čeladnik D daisy dejcy diana 28 dollyka dvakrat mamica E ema111 F fango frendica Freya88 G grunf H I inesc J janjja jo@n K kaja a kajajaka Kajčika katipi katja01 katjaandraž katjes Kerensa* kesi kiwwwi Krašuljci ksarčika L lencii Lfcmitja lilli35 lupa M majakk makasa mala moja mateja95 medika22 medvedka mel melc Meraba Me to you mihana Mikana MIJUČA miržig Miška2006 Mateja 95 mici1 N nadka 30 nejcko nejtad nekama ninica04 O olimia P p&b pero71 petrazg polly80 prjazna pricakujeva R renee37 rye S skamp skate Soncnica Sandra *** sonček2009 stvarca Š Štirikolesnik študentka Mici T tan1 tasic TDTP tejčas tetyana tjašun tilči tomylee TurboStrelca U UmpaLumpa V vesgap Vespazijan VOJO vrtičkar1 Vrtnica79 W X Y yania Z zamima zmajaz zvesta Zvut Zoomzoom Ž kopiraj in dopiši
|
|
|
|
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 12.4.2011 0:17:38
|
|
|
|
robin hood
|
A Aisha2008 ajdaN AKŠ Alejana alexia1983 amanuz AnaMarija ancka bancka ančulinica andea atana B Baby bamby barbaw barby79 Beckie BLAŽIKA bloom86 Blueeyes BOJANC boruthg brigitaacc C Capyka carmecita cgorjanc Cyrax Č čebelicakatja čeladnik D daisy dejcy diana 28 dollyka dvakrat mamica E ema111 F fango frendica Freya88 G grunf H I inesc J janjja jo@n K kaja a kajajaka Kajčika katipi katja01 katjaandraž katjes Kerensa* kesi kiwwwi Krašuljci ksarčika L lencii Lfcmitja lilli35 lupa M majakk makasa mala moja mateja95 medika22 medvedka mel melc Meraba Me to you mihana Mikana MIJUČA miržig Miška2006 Mateja 95 mici1 N nadka 30 nejcko nejtad nekama ninica04 O olimia P p&b pero71 petrazg polly80 prjazna pricakujeva R renee37 rye S skamp skate Soncnica Sandra *** sonček2009 stvarca Š Štirikolesnik študentka Mici T tan1 tasic TDTP tejčas tetyana tjašun tilči tomylee TurboStrelca U UmpaLumpa V vesgap Vespazijan VOJO vrtičkar1 Vrtnica79 W X Y yania Z zamima zmajaz zvesta Zvut Zoomzoom Ž kopiraj in dopiši
|
|
|
|
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 13.4.2011 13:41:25
|
|
|
|
Beckie
|
Najlepša hvala za odlično menjavo s Krašuljci. Super menjava!!
|
|
|
|
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 13.4.2011 14:02:18
|
|
|
|
Kamejka
|
Najlepša hvala PINGA...za menjavo in ažurnost!
|
|
|
|
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 13.4.2011 14:03:21
|
|
|
|
Kamejka
|
A Aisha2008 ajdaN AKŠ Alejana alexia1983 amanuz AnaMarija ancka bancka ančulinica atana B Baby bamby barbaw barby79 Beckie BLAŽIKA bloom86 Blueeyes BOJANC boruthg brigitaacc C Capyka carmecita cgorjanc Cyrax Č čebelicakatja čeladnik D daisy dejcy diana 28 dollyka dvakrat mamica E ema111 F fango frendica Freya88 G grunf H I inesc J janjja jo@n K kaja a kajajaka Kajčika katipi katja01 katjaandraž katjes Kerensa* kesi kiwwwi Krašuljci ksarčika L lencii Lfcmitja lilli35 lupa M majakk makasa mala moja mateja95 medika22 medvedka mel melc Meraba Me to you mihana Mikana MIJUČA miržig Miška2006 Mateja 95 mici1 N nadka 30 nejcko nejtad nekama ninica04 O olimia P p&b pero71 petrazg polly80 prjazna pricakujeva pinga R renee37 rye S skamp skate Soncnica Sandra *** sonček2009 stvarca Š Štirikolesnik študentka Mici T tan1 tasic TDTP tejčas tetyana tjašun tilči tomylee TurboStrelca U UmpaLumpa V vesgap Vespazijan VOJO vrtičkar1 Vrtnica79 W X Y yania Z zamima zmajaz zvesta Zvut Zoomzoom Ž
|
|
|
|
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 14.4.2011 8:32:59
|
|
|
|
Blueeyes
|
A Aisha2008 ajdaN AKŠ Alejana alexia1983 amanuz AnaMarija ancka bancka ančulinica atana B Baby bamby barbaw barby79 Beckie BLAŽIKA bloom86 Blueeyes BOJANC boruthg brigitaacc C Capyka carmecita cgorjanc Cyrax Č čebelicakatja čeladnik D daisy dejcy diana 28 dollyka dvakrat mamica E ema111 F fango frendica Freya88 G grunf H I inesc J janjja jo@n K kaja a kajajaka Kajčika katipi katja01 katjaandraž katjes Kerensa* kesi kiwwwi Krašuljci ksarčika L lencii Lfcmitja lilli35 lupa M majakk makasa mala moja mateja95 medika22 medvedka mel melc Meraba Me to you mihana Mikana MIJUČA miržig Miška2006 Mateja 95 mici1 N nadka 30 nejcko nejtad nekama ninica04 O olimia P p&b pero71 petrazg pinga polly80 prjazna pricakujeva R renee37 rye S skamp skate Soncnica Sandra *** sonček2009 stvarca Š Štirikolesnik študentka Mici T tan1 tasic TDTP tejčas tetyana tjašun tilči tomylee TurboStrelca U UmpaLumpa V vesgap Vespazijan VOJO vrtičkar1 Vrtnica79 W X Y yania Z zamima zmajaz zvesta Zvut Zoomzoom Ž
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 14.4.2011 8:33:28 >
|
|
|
|
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 11.5.2011 14:57:10
|
|
|
|
Blueeyes
|
A Aisha2008 ajataja ajdaN AKŠ Alejana alexia1983 amanuz AnaMarija ancka bancka ančulinica aniona atana B Baby bamby barbaw barby79 Beckie BLAŽIKA bloom86 Blueeyes BOJANC boruthg brigitaacc C Capyka carmecita cgorjanc Cyrax Č čebelicakatja čeladnik D daisy dejcy diana 28 dollyka dvakrat mamica E ema111 F fango frendica Freya88 G grunf H Husky I inesc J janjja jo@n K kabra kaja a kajajaka Kajčika katipi katja01 katjaandraž katjes Kerensa* kesi kiwwwi Krašuljci ksarčika L lencii Lfcmitja lilli35 lupa M majakk makasa mala moja mateja95 medika22 medvedka mel melc Meraba Me to you mihana Mikana MIJUČA miržig Miška2006 Mateja 95 mici1 N nadka 30 nejcko nejtad nekama ninica04 O olimia P p&b pero71 petarda petrazg pinga polly80 prjazna pricakujeva R renee37 robin hood rye S skamp skate Soncnica Sandra *** sonček2009 stvarca Š Štirikolesnik študentka Mici T tan1 tasic TDTP tejčas tetyana tjašun tilči tomylee TurboStrelca U UmpaLumpa V vesgap Vespazijan VOJO vrtičkar1 Vrtnica79 W X Y yania Z zamima zmajaz zvesta Zvut Zoomzoom Ž
|
|
|
|
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 16.5.2011 15:37:24
|
|
|
|
alenkica
|
Miha2010 - hvala za odlično menjavo!
|
|
|
|
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 18.5.2011 9:30:24
|
|
|
|
Blueeyes
|
A Aisha2008 ajataja ajdaN AKŠ Alejana alexia1983 amanuz AnaMarija ancka bancka ančulinica aniona atana B Baby bamby barbaw barby79 Beckie BLAŽIKA bloom86 Blueeyes BOJANC boruthg brigitaacc C Capyka carmecita cgorjanc Cyrax Č čebelicakatja čeladnik D daisy dejcy diana 28 dollyka dvakrat mamica E ema111 F fango frendica Freya88 G grunf H Husky I inesc J janjja jo@n K kabra kaja a kajajaka Kajčika katipi katja01 katjaandraž katjes Kerensa* kesi kiwwwi Krašuljci ksarčika L lencii Lfcmitja lilli35 lupa M majakk makasa mala moja mateja95 medika22 medvedka mel melc Meraba Me to you Miha2010 mihana Mikana MIJUČA miržig Miška2006 Mateja 95 mici1 N nadka 30 nejcko nejtad nekama ninica04 O olimia P p&b pero71 petarda petrazg pinga polly80 prjazna pricakujeva R renee37 robin hood rye S skamp skate Soncnica Sandra *** sonček2009 stvarca Š Štirikolesnik študentka Mici T tan1 tasic TDTP tejčas tetyana tjašun tilči tomylee TurboStrelca U UmpaLumpa V vesgap Vespazijan VOJO vrtičkar1 Vrtnica79 W X Y yania Z zamima zmajaz zvesta Zvut Zoomzoom Ž
|
|
|
|
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 3.8.2011 15:28:14
|
|
|
|
Blueeyes
|
A Aisha2008 ajataja ajdaN AKŠ Alejana alexia1983 amanuz AnaMarija ancka bancka ančulinica aniona atana B Baby bamby barbaw barby79 Beckie BLAŽIKA bloom86 Blueeyes BOJANC boruthg brigitaacc C Capyka carmecita cgorjanc Cyrax Č čebelicakatja čeladnik D daisy dejcy diana 28 dollyka dvakrat mamica E ema111 F fango frendica Freya88 G grunf H Husky I inesc J janjja jinxy26 jo@n K kabra kaja a kajajaka Kajčika katipi katja01 katjaandraž katjes Kerensa* kesi kiwwwi Krašuljci ksarčika L lencii Lfcmitja lilli35 lupa M majakk makasa mala moja mateja95 medika22 medvedka mel melc Meraba Me to you Miha2010 mihana Mikana MIJUČA miržig Miška2006 Mateja 95 mici1 N nadka 30 nejcko nejtad nekama ninica04 O olimia P p&b pero71 petarda petrazg pinga polly80 prjazna pricakujeva R renee37 robin hood rye S skamp skate Soncnica Sandra *** sonček2009 stvarca Š Štirikolesnik študentka Mici T tan1 tasic TDTP tejčas tetyana tjašun tilči tomylee TurboStrelca U UmpaLumpa V vesgap Vespazijan VOJO vrtičkar1 Vrtnica79 W X Y yania Z zamima zmajaz zvesta Zvut Zoomzoom Ž
|
|
|
|
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 8.8.2011 12:10:03
|
|
|
|
lokvanj
|
Kaj pa jaz???
|
|
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 8.8.2011 15:29:17
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lokvanj Kaj pa jaz??? ja ne vem,.. s tabo nisem mela še nobene menjave... ostali pa tud še niso nič napisali :) čakamo na kakšno priporočilo
|
|
|
|
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 8.8.2011 21:54:17
|
|
|
|
cgorjanc
|
iz svojih izkušenj pri menjavah z lokvanj-om....zaenkrat vedno dobila,kot je bilo domenjeno
|
|
|
|
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 9.8.2011 20:26:24
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lokvanj Kaj pa jaz??? super menjava :)
|
|
|
|
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 10.8.2011 16:35:15
|
|
|
|
Blueeyes
|
A Aisha2008 ajataja ajdaN AKŠ Alejana alexia1983 amanuz AnaMarija ancka bancka ančulinica aniona atana B Baby bamby barbaw barby79 Beckie BLAŽIKA bloom86 Blueeyes BOJANC boruthg brigitaacc C Capyka carmecita cgorjanc Cyrax Č čebelicakatja čeladnik D daisy dejcy diana 28 dollyka dvakrat mamica E ema111 F fango frendica Freya88 G grunf H Husky I inesc J janjja jinxy26 jo@n K kabra kaja a kajajaka Kajčika katipi katja01 katjaandraž katjes Kerensa* kesi kiwwwi Krašuljci ksarčika L lencii Lfcmitja lilli35 lokvanj lupa M majakk makasa mala moja mateja95 medika22 medvedka mel melc Meraba Me to you Miha2010 mihana Mikana MIJUČA miržig Miška2006 Mateja 95 mici1 N nadka 30 nejcko nejtad nekama ninica04 O olimia P p&b pero71 petarda petrazg pinga polly80 prjazna pricakujeva R renee37 robin hood rye S skamp skate Soncnica Sandra *** sonček2009 stvarca Š Štirikolesnik študentka Mici T tan1 tasic TDTP tejčas tetyana tjašun tilči tomylee TurboStrelca U UmpaLumpa V vesgap Vespazijan VOJO vrtičkar1 Vrtnica79 W X Y yania Z zamima zmajaz zvesta Zvut Zoomzoom Ž
|
|
|
|
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 10.8.2011 16:35:59
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: lokvanj Kaj pa jaz??? super menjava :) evo dodana na seznam ... pridno menjavanje še naprej
|
|
|
|
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 10.8.2011 17:28:47
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beckie Kerensa* O, hvala. Priznam pa, da sem malo sklerozna na trenutke... če kdaj na koga pri čem malo pozabim - kar opomnite me, saj ne grizem.
|
|
|
|
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 11.8.2011 21:51:36
|
|
|
|
malibauc
|
Kaj tu se moraš sam javit???? . Jaz sem tudi poslala obljubljeno - Mercator pike pa medvedke Paddington.... No, mogoče se bodo punce oglasile, pa me dale gor .
|
|
|
|
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 16.8.2011 17:35:57
|
|
|
|
ddas
|
Tudi jaz bi pohvalila naslednje uporabnice prijatelj13, jinxy26, sasi13, mizantrop, lokvanj, črticaa, tineneva in pa biser11 HVALA VAM za menjave slikic kraljestvo živali in pa smrkcev. Upam , da bomo še sodelovale tako kot sedaj. RES STE SUPER PUNCE
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Sadje, zelenjava ali riž z mlekom?
пеперутка16
Kako ste začeli z uvajanjem goste hrane in ali ste zadovoljni s tem režimom in otrokovim odzivom? Najprej smo predstavili: