Zaščita-INTRAUTERINI VLOŽEK!Vse,ki kaj vete.... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Mlada mamica -> Zaščita-INTRAUTERINI VLOŽEK!Vse,ki kaj vete.... (19.2.2009 8:10:25)

Vse,ki kaj veste o tej zaščiti,ali imate izkušnje,vas naprošam,da mi kaj poveste o tem(ker bi se sama odločla za to zaščito,ampak še nisem 100%).
Vse ostalo mi je jasno in je vredu,me pa zanima le ena zadeva...ta nitka mi nekaj ne gre v glavo...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
_zanima me,če to pri spolnem odnosu kaj ovira?
G sem vprašala,kak je pri uporabi tampona,če ga lahko normalno vstavlaš in je rekla,da ni najbolj priporočljivo,zaradi te nitke,da jo nebi ki potisnil v notranjost spolovila....potem pa sem si doma študirala kak pa je te pri spolnih odnosih?

prosim za odgovore....

Isabellabina -> RE: Zaščita-INTRAUTERINI VLOŽEK!Vse,ki kaj vete.... (19.2.2009 9:04:43)

Mislim ne vem zakaj bi bil tampon ovira,saj ti mora G itak odstriči nitko ,pusti jo samo toliko ,da lahko potegne Mireno ven,če je potrebno...pri spolnih odnosih pa tega menda ni čutit...z moške strani..vsaj MM je ni čutil,naj pa še druge uporabnice povejo...

Mlada mamica -> RE: Zaščita-INTRAUTERINI VLOŽEK!Vse,ki kaj vete.... (19.2.2009 11:28:55)

Glede tampona nevem kaj naj ti rečem,ker mi je tak rekla,sicer jaz sem narobe rekla...tega mi ni rekla G,ampak sestra( z njo sem se nekaj še veni menla)...
Konkretno me zanima glede tega kak je...ko ti partner noter vstavi,(če je možnost da gre ta vrvica lahko v notranjost)?
Al moreš vedno to vrvico prijet -jo odmaknit al kak?
Enim je verjetno smešno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image],samo jaz si tega res ne predstavlam...

sonja_ez -> RE: Zaščita-INTRAUTERINI VLOŽEK!Vse,ki kaj vete.... (19.2.2009 12:15:23)

jaz sem šla po vstavitvi nazaj k gin, da je nitko skrajšal, ker jo je moj čutil in mene je bolel trebuh.

yenny -> RE: Zaščita-INTRAUTERINI VLOŽEK!Vse,ki kaj vete.... (19.2.2009 13:14:42)

Načeloma z nitko ne bi smelo biti nikakršnih težav.Veš,da pač nekje je,ne rabiš je pa umikati ali kaj drugega z njo početi.Spolni odnosi so taki,kot pred vstavitvijo in nitke partner naj ne bi čutil.

Mlada mamica -> RE: Zaščita-INTRAUTERINI VLOŽEK!Vse,ki kaj vete.... (19.2.2009 21:25:56)

Kak pa ste drugače zadovolne s tem vložkom?

Stran: [1]