Sušilni stroj (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

zrak -> Sušilni stroj (19.2.2009 7:54:19)

SE odločam za sušilni stroj Gorenje. Rabim pomoč, tista, ki ga ima, a je zadovoljna z njim ali bi se odločila za drugega?
Hvala
lp

asso -> RE: SUŠILNI STROJ (19.2.2009 8:32:56)

Ha, ha, ha... po moje za drugega se je težko odločit, ker ne veš ali je isto sr**** kot tega, ki ga imaš, ali celo slabši...

Glej moja sodelavka ima Gorenjevega in je zadovoljna....

Danes dobiš cene, še dobro, da sem vidla tvoj post, da sem si spomnila...

Doll -> RE: SUŠILNI STROJ (19.2.2009 8:35:07)

Imamo ga že 16 let.Nikoli se ni pokvaril in še vedno dela tako kot prvi dan

honey -> RE: SUŠILNI STROJ (19.2.2009 8:58:04)

Imam Zanussijevega in sem zelo zadovoljna. Sodelavka je kupila Gorenjevega za mano (se pravi ga ima približno 3 leta) in ga je mislim da že ene 10x popravljala. Nikakor ji ne posuši oz. ji suši 3-4 ure, pa še takrat perilo ni povsem suho. Pa ji vedno kaj novega najdejo, da je narobe z njim. S tem da ima nov pralni stroj, ki ji dobro ožame perilo, da ne bo pomote. 

zmajaz -> RE: SUŠILNI STROJ (19.2.2009 9:01:20)

Jaz imam Boschevega in sem zelo zadovoljna. Z Gorenjem pa imam na splošno same slabe izkušnje - tašča in soseda imata ves čas serviserja tu za svoje Gorenjeve pralne stroje, in to že odkar sta bila par mesecev stara. Pa Gorenjev pomivalni stroj, ki ga imamo na vikendu tudi ni kaj prida. V stanovanju imam pa od vseh aparatov samo hladilnik Gorenjev in to je tudi edini gospodinjski aparat, za katerega sem do zdaj potrebovala serviserja, ker mi je en del crknil. Tako da osebno se Gorenja v velikem loku izogibam.

majate -> RE: SUŠILNI STROJ (19.2.2009 10:21:53)

Jaz imam Zanusi in sem z posušenimi cotami ful zadovoljna. Nisem imela pred tem drugega  in ne poznam razlik. Moja prijateljica ima starega odzračevalnega - Gorenje. Ona je zadovoljna, jaz pa s takimi cotami ne bi bila , zdaj ko vem kake mi moj stroj posuši. Je pa res, da so danes stroji mnogo boljši kot so bili pred 10 in več leti. Zato najbrž ni ravno nevem kako pomembno katero znamko kupiš, saj je čisto od kosa odvisno ali ti potem nagaja. Sliši pa se zdaj zadnji čas ful kritik na naše Gorenje.

Dadi -> RE: SUŠILNI STROJ (20.2.2009 13:48:29)

Tudi jaz imam Gorenjevega dela že skoraj 5 let kot urica- res da ga uporabljam samo ko se cunje ne sušijo zunaj (jeseni, pozimi, spomladi) Jaz sem zadovoljna.

Stran: [1]