kalbo -> RE: Nakup nepremičnine v ZDA (19.2.2009 11:01:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Kontrakarambolšrauf Kaj ti pa tukaj v našil logih manjka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Načeloma nič. Enostavno želim poskusiti nekaj novega. Nekaj, česar še nisem. Kaj me je že pred 15-imi leti pritegnilo pri ZDA, pa ne vem. V začetku morda medijsko predstavljanje, kasneje avanturizem, sedaj možnost za boljše življenje. Najbrž pa kar kombinacija vsega skupaj. Nimam želje postati movie-star ali kaj podobnega - daleč stran od rdečih preprog. Pri NY me pa definitivno premami utrip mesta. Tisti njihov "city that never sleeps" al' kako že gre je zame popoln adrenalin. In glede na moj rahlo čudaški način življenja je NY idealen za to, da se zlijem s povprečjem. Tukaj, v SLO, sem čudo od čudesa za marsikoga, tam pa me nihče niti opazil ne bi, četudi bi bila še bolj čudna, kot sem. Ne vem, saj ti niti ne znam čisto točno razložiti - al' pa bi pisala do popoldneva (in spet ne bi nič pospravila). Skratka - vleče me tja. Kamikazo nekoliko manj - on bi strme ulice San Francisca. Ajd, pa gremo pogledat še to, mater. Selila se pa ne bi tja. Najbrž. Vse to se vrti okol tebe, tebe vleče, ti maš željo....pozabljaš, da imaš dva otroka, ki sta močno odvisna od tebe in tvojih odločitev.
|
|
|
|