Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 20.2.2009 8:32:40
|
|
|
|
Kontrakarambolšrauf
|
Kupiš hišo in obvezna oprema Kalašnikov . No, saj verjetno lahko že ob vstopu v ulico kupiš kak gun , čim prideš do hiše si pa že brez ledvice
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 20.2.2009 8:33:40
|
|
|
|
Kerensa*
|
No, vidiš... ledvico zamenjam za hišo... dobra poslovna ideja.
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 20.2.2009 8:58:03
|
|
|
|
Kontrakarambolšrauf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* No, vidiš... ledvico zamenjam za hišo... dobra poslovna ideja.
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 20.2.2009 8:58:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* No, vidiš... ledvico zamenjam za hišo... dobra poslovna ideja.
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 20.2.2009 9:13:48
|
|
|
|
rija
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 20.2.2009 9:15:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Odgovor nepremičninskega agenta na moje povpraševanje za hišo v Clevelandu (Ohio): Darja, What area are you looking in? You need to carry a gun for the area of E145Th st. Aha, si ze zvedela. Zna bit, da je gun ze v ceni hise. Pac dodatna ponudba.
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 20.2.2009 10:35:32
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina Kerensa ti si naravni talent za trženje oglasnega prostora. Lahko bi ti plačali, da se giblješ še po drugih forumih in kvaziš sranje, da ga drugi pridejo vohat. Odlično ti gre tole. Poskusi kaj iztržit, pa še zabavala se boš. Npr odpri temo: na Mont Everestu bom z golimi rokami sezidala vikend. Pa prični zbirat za opeko. Odpri TRR in si poj: kamen na kamen palača...
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 20.2.2009 11:02:45
|
|
|
|
natasaom
|
kerensa,ti si pa direkt za mojga brata,vidva bi marsikej skupej napletla,sam žal je on peder.naklada pa še bolj od tebe
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 20.2.2009 11:04:05
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom kerensa,ti si pa direkt za mojga brata,vidva bi marsikej skupej napletla,sam žal je on peder.naklada pa še bolj od tebe Če lahko kupi hišo v ZDA, potem ji je preobrazba v pedra pis of kejk .
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 20.2.2009 11:07:42
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom kerensa,ti si pa direkt za mojga brata,vidva bi marsikej skupej napletla,sam žal je on peder.naklada pa še bolj od tebe
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 20.2.2009 11:16:19
|
|
|
|
natasaom
|
ja,sej on ima pa jahto,bentlija pa ne vem kolk miljonov...voz se starim pežojem-kadar ima za benz živi v naši hiši,za žret pa sosede fehta..
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 20.2.2009 11:18:05
|
|
|
|
muška
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom ja,sej on ima pa jahto,bentlija pa ne vem kolk miljonov.. pa pol pa ni peder, če ima vso to premoženje ampak gej
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 20.2.2009 11:26:33
|
|
|
|
natasaom
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška IZVIRNO SPOROČILO: natasaom ja,sej on ima pa jahto,bentlija pa ne vem kolk miljonov.. pa pol pa ni peder, če ima vso to premoženje ampak gej ne,peder je...sam naklada da ima...še gate ko jih nosi sva mu midva kupila
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 20.2.2009 11:54:51
|
|
|
|
sanasan
|
kerensa, san francisco je super, ko si samski...sedaj z otroki pa se jaz iz slovenije za noben denar ne bi tja selila...kam drugam v zda pa še manj... dežela priložnosti je pa bolj Kitajska če te vleče tujina, poskusi z avstralijo...sicer traja, ampak imaš vsaj vse urejeno od dela do zavraovanja... jih kar nekaj poznam, ki jim je tam bolje kot jim je bilo tu...
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 20.2.2009 12:07:24
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom IZVIRNO SPOROČILO: muška IZVIRNO SPOROČILO: natasaom ja,sej on ima pa jahto,bentlija pa ne vem kolk miljonov.. pa pol pa ni peder, če ima vso to premoženje ampak gej ne,peder je...sam naklada da ima...še gate ko jih nosi sva mu midva kupila A une z zračnikom zadej?
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 20.2.2009 13:37:16
|
|
|
|
natasaom
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: natasaom IZVIRNO SPOROČILO: muška IZVIRNO SPOROČILO: natasaom ja,sej on ima pa jahto,bentlija pa ne vem kolk miljonov.. pa pol pa ni peder, če ima vso to premoženje ampak gej ne,peder je...sam naklada da ima...še gate ko jih nosi sva mu midva kupila A une z zračnikom zadej? kakšnmu zračnikam
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 20.2.2009 13:37:55
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: natasaom IZVIRNO SPOROČILO: muška IZVIRNO SPOROČILO: natasaom ja,sej on ima pa jahto,bentlija pa ne vem kolk miljonov.. pa pol pa ni peder, če ima vso to premoženje ampak gej ne,peder je...sam naklada da ima...še gate ko jih nosi sva mu midva kupila A une z zračnikom zadej? kakšnmu zračnikam
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 20.2.2009 13:38:56
|
|
|
|
natasaom
|
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 20.2.2009 13:45:51
|
|
|
|
Olivija
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanasan ,če te vleče tujina, poskusi z avstralijo...sicer traja, ampak imaš vsaj vse urejeno od dela do zavraovanja... jih kar nekaj poznam, ki jim je tam bolje kot jim je bilo tu... se strinjam z Avstralijo, že kar nekaj kranjčanov živi tam prav prijetno življenje. ZDA - mene bi skrbelo predvsem zaradi šol, kaj šele ostala socialna zavarovanja. Privatne šole so drage, javne pa vprašljive. Moja sestra npr. je zelo vesela, da je nazaj iz Detroita, pa je imela tam vse: dobro plačano službo, avto in stanovanje. Bratranec in sestrična, ki sta pa v ZDA preživela nekaj let otroštva, sta se pa tudi odločila, da ostaneta v Evropi - kar sta pa pripovedovala o življenju tam, (Washington) je pa tudi mene odbilo. Jaz sem pa itak ozdravljena od kakršnekoli želje po življenju v tujini. Nemčija še mogoče, ostalo pa vse odpade. Mi zdaj prav paše naše slovensko-vaško življenje ...
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 20.2.2009 13:46:56
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom Pa kojitijekurac,**** sem se.
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 20.2.2009 13:49:07
|
|
|
|
natasaom
|
glih to je..noben ****mini že dolg okol hodu
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 20.2.2009 13:51:13
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom glih to je..noben ****mini že dolg okol hodu Prilepim tega al raje tega ?
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 20.2.2009 13:52:58
|
|
|
|
natasaom
|
tega..viroza nas je sjebala..in zdej ko je lep vreme moram bit v bajt,ker je lia tud zbolela
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 20.2.2009 14:04:18
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom tega..viroza nas je sjebala..in zdej ko je lep vreme moram bit v bajt,ker je lia tud zbolela Čimprej se pocajtejte.
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 20.2.2009 14:44:57
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom tega..viroza nas je sjebala..in zdej ko je lep vreme moram bit v bajt,ker je lia tud zbolela Kaj pa je Lii? Čim prej se pocajtajte
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?