Vijoličarka -> RE: varnostniki v trgovinah (19.2.2009 1:23:25)
|
Kar se raznih večjih torb in vrečk tiče, je logično, da se pospravijo v 'garderobo'. Že zaradi boljšega občutka. Leclerkov varnostnik je ravnal pravilno, v skladu z navodili. Teoretično bi lahko bil nahrbtnik samo napihnjen in Leclerc zagotavlja garderobo. Saj verjamem, da nimaš zlih namenov, jih tudi sama nimam, ampak ljudlje so 'iznajdljivi' in varnostnik na vhodu te ne pozna. Da te pa nekdo gnjavi, da si predolgo v kabini za pomerjanje in te okrega, ker nisi prišel povedat, kaj boš pomeril, je pa malo huda. Sicer sem sama še iz socializma vzgojena, da vedno iščem prodajalke in jim pokažem, kaj nesem s seboj v kabino, pa so me že večkrat tako bedasto pogledale, češ kaj kompliciram, da zdaj res ne vem, ali naj kaj rečem ali naj grem kar v kabino. No, če ni na oblačilih tiste plastike, ki cvili, še vedno povem. zaradi boljšega občutka. Ampak, če je politika trgovine, da je treba izbrano blago za pomerjanje obvezno pokazati varnostniku, potem bi moralo to z ogromnimi črkami kričeče barve pisati na kabini za pomerjanje. Stranka ne more vohati, kakšna pravila veljajo v vsaki trgovini posebej. In tudi, kaj se ima dedec za vtikati, koliko časa se preoblačiš in ogleduješ iz vseh kotov ter razmišljaš o kombinacijah z že obstoječo garderobo? Jaz bi kar kakšno pritožno pismo napisala.
|
|
|
|