Shadow
|
Helou bejbe! Mi smo še tudi živi, dnevi so pestri in vedno bolj prekratki. Smo v glavnem pri starih starših na kopanju, ker doma imamo v vročini bolj savna varianto. Smo še vedno zdravi, veseli in debeli. Počasi se tudi mi soočamo s skorajšnjo izgubo statusa dojenčkov in kar ne morem verjeti, kako hitro se obrne leto. Ahhhhhhhhh... IZVIRNO SPOROČILO: blanč Danke! Uživajte na morju, senčke se držte pa miškin hladilnik zravenpeljite pol vam pa itakne pride nič do živega A to mene? Može, ni problema! Z miškinim frižiderjem pa sploh ne! Blanči in Belen, lepe mere za lepe otročke! Pikice pa naj hitro izginejo! Packe! IZVIRNO SPOROČILO: Belen da forum ne bo izumrl tote štajerke in ostale,ki ste tam bližje.... kako je w Termah Laško? thernana in hotel welness park Laško? prawijo,da fajn,ki ni take gužwe kot w čateških in olimiji...... in baje ni sam za nonote mene zanima zarad nas, oz.otrok... bazenow,kot sm widela je dowolj, dwa tobogana, weč jih ne rabimo,kr one itak tega še ne potrebujejo, kotički za otroke so in ne boste werjeli cena točno 1/2 manj kot w olimijah in čatežkih + smo en dan weč tam.... kaj menite? blanč in ostale.... ki ste dosti informirane štajerke, sawinjčanke powejte A res je tako poceni??? Kaj pa namestitev? Kolikor sem jaz gledala, nimajo apartmajev, samo sobe, mi pa bi skoraj nujno potrebovali vsaj kako mini kuhinjsko nišo... No, mi itak nismo še ničesar fiksno rezervirali, baje da tam nekje po 20.8. kar precej spustijo cene, ker želijo popolniti kapacitete, tako da mi še malo čakamo, če bo slučajno kje kaj fajnega na voljo. Res pa je, da imamo mi še petega potnika - kužona. On bi itak imel svoj đakuzi. Noki, kempiranje??? WOW! To ni moj svet, žal, sem preveč komot, hočem svojo WC školjko.
|