pikatara -> RE: Dvojčki 2009 (16.5.2010 0:17:48)
|
Belen kje vrtec, meni se zdi podaljšanje za oroka, ne zame, Bom pridno magistrsko pisala, bomo pa doma skupaj do decembra ko bo uvajanje, jaz pa nekje okoli 3.1. delat. Vrtec bo počakal, v odločbi piše s 1.6. oziroma dokler traja porodniška. Torej bi laho šla šele 18.12. Sicer pa še vedno čakam odločbo. Almk pri nas ni bilo motiva na torti, ena je bila sadna, druag saharca, je oči sam pekel. Če bi pa kupovala bi pa verjetno bil kak motiv. Mislim, da motiva pri nas ne bo nikoli. Vrtec po pogodbi držijo mesto. Preberi kaj si podpisala. Belen berem kaj pišete an tem forumu, ne vem kako je drugje. meni ni smisel, dat otrok prej o vrtec dokler ne bo potrebno, ampak če pol ne bi dobila vrtca bi anredila isto, le da bi ju šla iskat nekje okoli 12. Ampak mislim, da je smisel podaljšanja za otroke ne za mamo. Ampak če ni vrtca je pa druga. Lačrli hvala za idejo o geoxu, ful drago, ampak čist druga kvaliteta. So mi iz male maše prepozno odgovorili, da je mogoče naročit. Ma mali dvojne iz geoxa in ene iz massa, amla pa dvojne cicibanove in ene lepe supergice iz geoxa, so trikart udobnejše.
|
|
|
|