|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi G. pregled - za očka
23.4.2005 22:44:43   
andrej77
mogoče se sliši čudno, ampak niti ni... v bistvu me zanima ali je lahko pri pregledu prisoten tudi bodoči očka ali je to izključeno... namreč to je najina skupna želja, da sva oba tam... tako prvič, kakor tudi v bodoče... ginekologinja je Ziljana Križaj (a ima mogoče katera od vas, dame, izkušnje s to ginekologinjo?... dobre...slabe... mogoče kakšen namig)

Hvala
(trenutno zelo nervozen upajmo bodoči očka) :sloncek: :sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
23.4.2005 22:50:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu andrej77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.4.2005 23:01:55   
kofetek2010
jaz sem imela poln mehur in mi G ni delal vaginalnega UZ, se je pa lepo videl naš rižek in slišal srček (sem 7t)

(odgovor članu andrej77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.4.2005 10:10:20   
Anonimen
Pri meni je lahko bil zraven le na nuhalni svetlini in na morfologiji v 20. tednu. Me je sicer vedno pregledal tudi vaginalno, pa zato ne mara drugih zraven. Tistih dvakrat pa me je čakal, da sem se oblekla in zlezla nazaj na mizo.

(odgovor članu andrej77)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.4.2005 12:11:17   
Pupica
Moj :love: je bil pri vseh pregledih zraven. Tudi pri morfologiji v 22.tednu, kljub enemu zelo "specialnem"G(dr.Tratnjeku)9nebesa

Pa tudi se mi zdi da imaš protekcijo, če pride očka zraven. Nama je G vse zelo podrobno na dolg in širok razložila:bravo::bravo:

(odgovor članu andrej77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.4.2005 12:44:02   
KMALU
Jaz bom hotela, da je zraven pa me prav briga kaj si o tem G misli..:zmeden:

(odgovor članu andrej77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.4.2005 14:04:51   
Lana_s
Mislim, da je odvisno od G. Moj je bil sicer kasneje zraven, pa ni nič komplicirala. Moja G ima navado, da me najprej pregleda, potem se oblečem in se vležem na drugo mizo, kjer mi naredi UV. In šele po pregledu mi je rekla, da lahko fanta pokličem in je bil pri UV zraven, prej pa ne - zgleda, da noben/a G nima rad/a da so prej zraven, čeprav mene ne bi motilo (ne bi nič novega videl).

LP

(odgovor članu andrej77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.4.2005 14:09:21   
KMALU
:)-:)-:)-jaz ne razumem zakaj ne bi bil. Saj bi bil pri moji glsvi, ne bi gledal noter :)-:)-:)-

(odgovor članu andrej77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.4.2005 7:36:45   
Dari

Tudi z mano gre :love: na vsak pregled, in če mi dela UZ je z mano v ordinaciji, sicer počaka v čakalnici. Tudi v 8 tednu, ko mi je delala vaginalni UZ je bil zraven - ni ne mene ne G nič motilo.

(odgovor članu andrej77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.4.2005 9:23:17   
andrej77
a si to željo izrazila ti ginekologinji in se je strinjala al kako je bilo? se bojim da me ne spusti noter:zmeden: pa tako rad bi šel:ups:

(odgovor članu andrej77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?