Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam na izlet to soboto 18.2.2009 15:10:27
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: kovač zbiram res dobre predloge - zanima me po celi Sloveniji - da bi se res imela lepo in romantično s svojo ljubeznijo na plan z idejami Kočevski Rog.
|
|
|
|
RE: Kam na izlet to soboto 18.2.2009 17:33:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: kovač zbiram res dobre predloge - zanima me po celi Sloveniji - da bi se res imela lepo in romantično s svojo ljubeznijo na plan z idejami Kočevski Rog. Pocaki se malo, da zacne rasti teloh in da se zbudijo medvedi. Ne razumem, zakaj hodijo ljudje na vlake smrti, ko je Kocevski Rog pred pragom.
|
|
|
|
RE: Kam na izlet to soboto 18.2.2009 17:34:55
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: kovač zbiram res dobre predloge - zanima me po celi Sloveniji - da bi se res imela lepo in romantično s svojo ljubeznijo na plan z idejami Kočevski Rog. Stara ne seri.
|
|
RE: Kam na izlet to soboto 18.2.2009 17:51:08
|
|
|
|
gita10
|
V Mozirju imamo krasen paket : petek večerja v hotelu, koncert Oliverja Dragojeviča, nato after v restavciji hotela ali pa after samo za vaju v sobi, v soboto pa smučanje ali pa obisk Term Topolščica, zvečer obisk maškarade, v nedeljo lahko spet smučaš in to vse za manj kot za 100 eur.
|
|
|
|
RE: Kam na izlet to soboto 18.2.2009 18:39:37
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: kovač zbiram res dobre predloge - zanima me po celi Sloveniji - da bi se res imela lepo in romantično s svojo ljubeznijo na plan z idejami Kočevski Rog. Stara ne seri. Zakaj? Saj je pa res lahko romantičen, če ga gledaš s pravimi očmi. Midva s prejšnjim sva ga prehodila in prevouzila po dolgem in počez.
|
|
|
|
RE: Kam na izlet to soboto 18.2.2009 18:43:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Kočevski Rog. Midva s prejšnjim sva ga prehodila in prevouzila po dolgem in počez. ... preden si mu dala?
|
|
|
|
RE: Kam na izlet to soboto 18.2.2009 18:44:01
|
|
|
|
matejchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: Volga Kočevski Rog. Midva s prejšnjim sva ga prehodila in prevouzila po dolgem in počez. ... preden si mu dala?
|
|
RE: Kam na izlet to soboto 18.2.2009 18:44:48
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: Volga Kočevski Rog. Midva s prejšnjim sva ga prehodila in prevouzila po dolgem in počez. ... preden si mu dala? Kaj?
|
|
|
|
RE: Kam na izlet to soboto 18.2.2009 18:57:04
|
|
|
|
brigitaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gita10 V Mozirju imamo krasen paket : petek večerja v hotelu, koncert Oliverja Dragojeviča, nato after v restavciji hotela ali pa after samo za vaju v sobi, v soboto pa smučanje ali pa obisk Term Topolščica, zvečer obisk maškarade, v nedeljo lahko spet smučaš in to vse za manj kot za 100 eur. Ktera agencija pa organizira???sliši se zanimivo
|
|
RE: Kam na izlet to soboto 18.2.2009 20:18:56
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Brisačka kje pa si ti to v Cerknici.
|
|
|
|
RE: Kam na izlet to soboto 18.2.2009 20:21:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ Brisačka kje pa si ti to v Cerknici. Hm.....saj veš
|
|
|
|
RE: Kam na izlet to soboto 18.2.2009 20:38:56
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Pa ne me že spet _______________ me je že ena tako.
|
|
|
|
RE: Kam na izlet to soboto 18.2.2009 20:39:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ Pa ne me že spet _______________ me je že ena tako. Sori, nism vedla da je to skrivnost, saj vsi vejo kdo sm
|
|
|
|
RE: Kam na izlet to soboto 18.2.2009 20:40:42
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Jest niti nism vedla da si iz Cerknice ajde ajde mal več podatkov
|
|
|
|
RE: Kam na izlet to soboto 18.2.2009 21:14:27
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Zdej pa vem kdo si hahahhaha.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?