|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odprta 2 cm???
18.2.2009 11:49:51   
evica23
Pozdravljene,
Pred dobrim tednom sem imela popadke zvečer in sem se že odprla za 2 cm, sedaj sem 36t. Zanima me če je imela kakšna podobno izkušnjo in kdaj ste potem rodile? Ste dočakale rok ali ste kaj prej? Naj še povem da je to druga nosečnost. Hvala za odgovore in lep pozdrav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odprta 2 cm???
18.2.2009 11:58:08   
Doll
odprtost čisto nič ne pomeni kdaj bo šrodila niti popadki.
Imela sem popadke že od 3 3tedna,odprta 4 cm,rodila sem v 37 tednu

(odgovor članu evica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.2.2009 12:10:06   
evica23
Kako nič ne pomeni, kadar se začnejo popadki se začneš tudi odpirati in to pomeni da boš rodil. Meni so rekli da mi lahko vsak napačen gib sproži popadke in da bom lahko rodila. Zanimajo me pač vaše izkušnje če ste mogoče kej prej rodile. Sama drugače nič ne kompliciram in se mi ne zdi to nevem kakšen hudič, sem pač odprta a ne, nič takega.

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2009 12:13:32   
Nina00
Jaz sem bila zadnje tri tedne pred porodom odprta za 2 cm. Rodila sem ob roku.
Srečno.

(odgovor članu evica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2009 12:16:27   
mojčika
Toliko sem bila odprta od 5. meseca naprej v prvi nosečnosti. Rodila 3 dni čez rok in še to s CR, ker ni šlo.

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.2.2009 12:28:30   
simonakr
Evica23, Glede odprtosti se res ne sekirat. Jest sm že 2 tedna odprta 2-3 cm, čutim tudi občasne popadke - ki pa se kar nočejo zgostit in pojačat user posted image , pa sem 2 dni pred rokom. Očitno user posted image noče venuser posted image user posted image user posted image

Še to ti povem po dopolnjenem 36 tednu je ortok tako velik in razvit da je tretiran donošen. Tudi če se zdaj rodi, bo z njim vse v redu. Ti samo brez panike pa bo vse dobro. Aja 2 kolegice sta rodile s takole gestacijo pa sta ta mala dva prva cukra - pa jima nič ne manjka.

Boš videla vse bo v redu

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.2.2009 12:30:01   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Še to ti povem po dopolnjenem 36 tednu je ortok tako velik in razvit da je tretiran donošen. Tudi če se zdaj rodi, bo z njim vse v redu. Ti samo brez panike pa bo vse dobro. Aja 2 kolegice sta rodile s takole gestacijo pa sta ta mala dva prva cukra - pa jima nič ne manjka.

Pardon, mislila sem otrok!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.2.2009 12:40:04   
Doll
ja seveda da boš rodil,a je kak otrok ostal notri user posted image
Ampak to ne pomeni da boš danes ali jutri rodila,rodiš lahko tudi čez 1 mesec.
Zastopiš?
dej no,res noben gib ni prepovedan in noben gib ne more sprožiti poroda-neumnosti res.nekateri pa res pretiravajo( >G mislim)
Sem ti napisala izkušnjo in to ne ena,sta obe moji izkušnji takšni

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.2.2009 12:55:09   
Anonimen
Jaz sem bila v prvi in drugi user posted image  1 dan pred porodom pri ginekologinji, obakrat tudi vaginalno pregledana in obakrat mi je rekla, da nič ne kaže, da bi se kaj začelo dogajat (beri zaprta kot buteljka), no obakrat sem naslednji dan rodila. Sedaj v tretje isto - in UPAM, UPAM, da morda že jutri cartam mojo user posted image .

(odgovor članu Doll)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.2.2009 13:42:38   
evica23
Hvala za odgovore. Sej jst se nič ne sekiram tud če zdej rodim, sam sm misnla da ste kej prej rodile, ker bi mi blo prav fajn da bi mal prej rodila k sm že fino sita tega trebuhauser posted image . Zato sem pa spraševala. Sicer bo pa že prišel na svet kadar mu je usojeno.
Lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.2.2009 14:28:31   
Anonimen
Jaz sem imela od 20t naprej lažne popadke ki so me boleli in včasih so bili tako pogosti da sem že imel anamen it v P ampak se je vedno umirilo. Odpirat sem se začela v 30t, MV je bil še dovolj dol. V 34 tednu je MV zginil in sem bila odprta 2-3 cm.  Nisem pa več hodila na sprehode ker so bili popadki bolj pogosti, nisem ležala ker sem imela doma 10 mesečno hčerko, sem jo dvigovala ker drugače ni šlo, bila pa sem na nogah večino dneva, sedela sem kadar sem jedla...Rodila sem tri dni pred rokom.

(odgovor članu evica23)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?