|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   telovadba
23.4.2005 18:00:20   
jagoda1
Potrebujem info o telovadbi pred in po porodu.
Sicer sem že rodila, ampak sem se v času nosečnosti zredila čez vse meje :(. Zdaj moram pa vneto telovadit, zato me zanima, če kdo pozna kake vaje ali pa kaj - da bom lahko telovadila doma.
Me pa zanimajo tudi vaje pred porodom, da se naslednjič ne bom tako "razširila".

Hvala. :zajcek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   telovadba
24.4.2005 2:20:43   
miši
pomojem je boljše,da se priključiš skupinski vadbi, ker bo učinek definitivno večji. Sicer se vadbe zdaj že zaključujejo, tako,da kako kolo, tek, orbitrek.....karkoli, vsaj 3x na teden intenzivno (da si zadihana vsaj 30 minut-v meji tvojega varnega podrocja pulza). Ne pozabi na krepilne vaje, ki so za mamice po porodu lahko zelo pomembne in koristne, vendar moras vedeti, da s krepilnimi vajami ne hujsas, ampak pridobivas na misicni masi, tonusu in tudi moči. Tudi raztezanje zna bit zlo zlo fajn, tudi za sprostitev. Ce bos delala doma, si nabavi kake DVDje ali videokasete iz knjiznic in res pridno telovadi. Predvsem pa pojej manj, kot bos pokurila!
Mi imamo vadbo v Lescah, ce te zanima mi pisi osebno, da ne bom spet zmerjana,da delam reklamo.

(odgovor članu jagoda1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   telovadba
8.5.2005 10:51:30   
jagoda1
Vidim, da se spoznas na telovadbo. Zal sem bolj oddaljena od Lj,tak da skupinska vadba odpade. Rada bi tudi malo telovadila z našo :rozica:, tak da me zanima ce imas mogoce kak predlog o kaki kaseti. Pa kaj si mislils o teh vajah na kaseti? So ucinkovite, dobre, ... Verjetno je treba tudi resno :sloncek:, da se pokazejo rezultati.

Hvala.

(odgovor članu jagoda1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   telovadba
9.5.2005 22:57:35   
miši
ojla
ja, poskusi s kaseto Manuele Pendl Žalek, naslov je Aktivno življenje-zdravo življenje. Gre za knjigo z DVDjem, v knjiznicah jo imajo, je pa to taka normalna vadba, nic pretiranega. Sicer imas na internetu ogromno napisanega o post-natalni vadbi, ponavadi je tudi precej slikic zraven, imas tudi filmcke...
Ampak, kot pravim, je res boljse,da vadis pod strokovnim vodstvom, da si ne bos kaj pretegnila....zato res pozorno preberi navodila in se jih tudi drzi.
Tiste inserte vadb, ki jih predvajajo na TV pa res odsvetujem, ker so prekratki (navadno 15min) in ker se moras pravilno ogreti in se potem tudi raztegniti, se posebej,ce imas slabo kondicijo.

Jaz ti svetujem, da se zdaj poleti spravis na kolo, na sprehode, poskusi z lahkotnim tekom, kombiniraj tek in hojo. Potrudi se in si vzemi eno urico casa zase, vsaj 2x na teden, bos vidla,da bodo ucinki vidni ze po 2 mesecih, ce bos pridna. Jeseni pa se pac 1x na teden zapelji na kako dobro vadbo.
To je cas zate, ko si sama s sabo in ko res storis nekaj samo zase in ne mislis na druge. Mislim,da bi si kljub noremu tempu danasnjega zivljenja, morala vsaka zenska vzeti to urico, ker resnicno dobro dene.

ja, o vadbi vem zelo veliko pa ne samo o tem, tudi o misicah, anatomiji,fiziologiji in prehrani. Ce ti se kaj lahko pomagam, kar vprasaj, sem aerobicarka po srcu, pod dusi pa kemik ;-)

fajn sportaj!

(odgovor članu jagoda1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   telovadba
15.5.2005 10:53:57   
zvonček
Pozdravljena!

Poznam tvojo situacijo! Z mano je bilo enako, potem sem pa poskusial z kaseto od Vzajemne-pa še draga ni(imajo menda tud DVD) Vadba med nosečnostjo in po porodu in pa Vadba za dojenčka in mamico (ta je tud vredu, sploh ker lahko skupaj z otrokom vadiš-pa imata oba nekaj od tega). :sloncek:

Upam, da sem ti kaj pomagala!

LP,zvonček

(odgovor članu jagoda1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?