Barva OASIS za Pramette (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Jessy -> Barva OASIS za Pramette (23.4.2005 17:59:13)

Danes sva v LJ gledala Pramette, ki je bil v lepi rumeni barvi, kombiniran s temnejšo modro barvo (skoraj črno). Ampak jaz (budala) nisem vprašala, kako se tej barvi reče in na i-netu take barve NI.
Na PegPeregovi strani je sicer zelo podobna barva, vendar, ko kliknem, da mi nariše voziček v taki barvi, postane ta barva popolnoma drugačna: bež/svetlo modra, ki pa tudi približno ni taka, kot je bila v trgovini.

A bi kdo vedel, če je oasis v resnici ta lepa rumena barva in da je le na sliki močno popačena???

Mi boste pomagali???? PROSIM!!!

Hvala

Jessy

Rabarbara -> Barva OASIS za Pramette (24.4.2005 18:12:56)

Živjo, tudi jaz se bom verjetno odločila za Pramette v tej rumeni barvi. Prav imaš, na internetu in tudi v katalogu je barva popolnoma drugačna. Sem bila prav v Peg-Peregovi trgovini na Celovški, je tudi prodajalka rekla, da barve žal niso enake...

Lep pozdrav.

Jessy -> Barva OASIS za Pramette (24.4.2005 21:38:15)

:bravo::bravo::bravo:

Tudi jaz sem bila na Celovški. Nama je pokazala rumenega, ki ga ima razstavljenega! Si tudi ti gledala tega? Je potem ta rumena ta prava in se imenuje Oasis? Si to mogoče vprašala???

lp, Jessy

Rabarbara -> Barva OASIS za Pramette (25.4.2005 8:09:26)

To je ta rumena 100% - Oasis.

Pa lep nakup...

Jessy -> Barva OASIS za Pramette (26.4.2005 7:16:56)

Rabarbara, najlepša hvala za informacijo.

Ker včeraj RR ni delal, sem kar poklicala na Celovško in so mi povedali isto, kot ti!

lp, Jessy

Stran: [1]