Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:31:40
|
|
|
|
Freycha
|
mah šit no... glih ob nepravem času sem se spravila odvajat od kofeta
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:31:59
|
|
|
|
soncece24
|
Riderska, nič ne bomo delovno uspešne, samo tečne v službi
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2009 9:32:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:32:57
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha mene pa bolj daje, da nimam podatkov od viv...... a ma katera? ZS jih pošlji tukaj..
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:33:09
|
|
|
|
soncece24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha mah šit no... glih ob nepravem času sem se spravila odvajat od kofeta na FB idi, če rabiš podatke. Jaz mam doma na listku napisano, samo nisem doma
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:33:13
|
|
|
|
paris
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Mene zanima, kako je z Melhi oz. našim dogovorom za Melhi... Mene tudi, upam da je pri viv vse o.k. Drugače pa, kaj dogaja, a je bilo preveč vsega, pa je šlo v maloro ali kaj?
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:34:33
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: paris Drugače pa, kaj dogaja, a je bilo preveč vsega, pa je šlo v maloro ali kaj? Ja, meni se je kavni avtomat pokvaril....mater mi odvisnico
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2009 9:34:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:35:29
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: soncece24 IZVIRNO SPOROČILO: Freycha mah šit no... glih ob nepravem času sem se spravila odvajat od kofeta na FB idi, če rabiš podatke. Jaz mam doma na listku napisano, samo nisem doma FAK FEJSBUK!!!!!!! :hahahahaha:
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:36:22
|
|
|
|
soncece24
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: soncece24 IZVIRNO SPOROČILO: Freycha mah šit no... glih ob nepravem času sem se spravila odvajat od kofeta na FB idi, če rabiš podatke. Jaz mam doma na listku napisano, samo nisem doma FAK FEJSBUK!!!!!!!
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:36:57
|
|
|
|
Freycha
|
sem ji že poslala ZS na fejsbuku... pa nej še kera krota reče, da FB ni uporaben
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:37:13
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: paris Drugače pa, kaj dogaja, a je bilo preveč vsega, pa je šlo v maloro ali kaj? Ja, meni se je kavni avtomat pokvaril....mater mi odvisnico paris, kavni avtomat usposabljajo, vsaj upam....valjda ne bomo na čaju do konc življenja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2009 9:37:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:38:06
|
|
|
|
moci
|
jaja do konca dneva boste vse na fejsbuku in ne bo več luzerk.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:38:18
|
|
|
|
Freycha
|
evo amaterke antifejsbukarke.... že imam podatke
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:38:54
|
|
|
|
soncece24
|
IZVIRNO SPOROČILO: moci jaja do konca dneva boste vse na fejsbuku in ne bo več luzerk. itak, lukra bo prva
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:39:00
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha evo amaterke antifejsbukarke.... že imam podatke pljuni cifro...
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:39:13
|
|
|
|
Enolla
|
Kaj pa je
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2009 9:39:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:39:28
|
|
|
|
moci
|
predlagam demonstracije pred kavarno
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:39:36
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24 IZVIRNO SPOROČILO: moci jaja do konca dneva boste vse na fejsbuku in ne bo več luzerk. itak, lukra bo prva oh, ona že dolgo ni več luzerka....
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:40:03
|
|
|
|
moci
|
kaj je lukra, a si geslo izmišljujejš
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:40:09
|
|
|
|
paris
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: paris Drugače pa, kaj dogaja, a je bilo preveč vsega, pa je šlo v maloro ali kaj? Ja, meni se je kavni avtomat pokvaril....mater mi odvisnico paris, kavni avtomat usposabljajo, vsaj upam....valjda ne bomo na čaju do konc življenja Aha, sem se že bala, da bom morala bit do konc življenja na čaju, še dobr, da ne
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:40:18
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: Enolla Kaj pa je avtomat se je pokvaril, ampak ga že popravljajo....
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:40:53
|
|
|
|
soncece24
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: soncece24 IZVIRNO SPOROČILO: moci jaja do konca dneva boste vse na fejsbuku in ne bo več luzerk. itak, lukra bo prva oh, ona že dolgo ni več luzerka.... pol se pa samo dela luzerko
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?