BONI* -> kako počasi? (23.4.2005 16:08:26)
|
Hojla punce! Imam eno (no, kar malo več) vprašanje. Zanima me, kako počasi naj bi se uvajalo drugo hrano? Naš Luka je star dobrih 4 mesece in smo že začeli počasi z uvajanjem goste hrane. Zvečer mu dam cca. 80ml riževe kašice, ki že vsebuje adaptirano mleko, ostalo pa ga podojim. Dopoldan pa mu sedaj 4 dni dajem korenčkov sokec (najprej ga podojim) in sicer za cca.3 jedilne žlice. Oboje mu je ful všeč in vsakič imam občutek, da bi on ŠEEE! Hkrati se mi je začel ful afnati pri dojenju in se časovno veliko manj doji, kot se je prej. Danes pa se mi je ponoči zbujal na 3 ure za jest, pa se je do sedaj že lep čas samo 1x na noč. Tako, da sedaj sploh ne vem, ali je začel zavračati moje mleko, ker je druga hrana boljša :zmeden2:, ali mu mleko ni več dovolj ali kaj? Kako hitro pa naj bi zamenjala kompleten en obrok z gosto hrano in koliko naj bi pojedel 4,5 mesečnik npr. korenčkove kašice? Ne bi rada preveč hitela z uvajanjem. Moj namen je bil res samo par malih žličk, a kaj ko Luka čisto ven pade, če mu ne daš ŠEEE! Težav sicer ne vem kakšnih nima po tem, kar je do sedaj dobil (korenček in riževa kašica), samo malo več prdi. Jaz pa tudi ne bi rada prehitro zgubila mleka. Upam, da nisem preveč zakomplicirala in da ste razumele, kaj mene muči. Lp, Boni
|
|
|
|