Natka1 -> Ko se ti v eni sekundi sesuje svet (24.4.2005 7:31:21)
|
Hvala vsem za spodbudne besede. Moram reči, da sem se enostavno morala tako odločiti oz. so se bolj zdravniki namesto mene. Tudi glede splava so vse uredili oni sami. Menda je pri rakastih boleznih v nosečnosti problem, ker se telo obnaša čisto drugače pod vplivom hormonov in si nihče ne upa tvegati. Na konziliju je bilo 5 zdravnikov. Prava groza je, ko tam ležiš in te pregledujejo in ugotavljajo. Kirurgi so sicer predvideli možnost, da bi me na hitro operirali in mi pustili nosečnost, čemur pa je ginekolog ostro nasprotoval, ker bi bila prevelika verjetnost, da bi bilo z otročkom kaj narobe. Moja nosečnost je bila ravno v obdobju, ko se otroku razvijajo organi in bi lahko prišlo do kakšne napake v razvoju, ki je s preiskavami ne bi mogli ugotoviti. Hkrati pa so mi vsi zagotovili, da je ta moj rak ozdravljiv in da bom lahko imela otrok še kolikor jih bom hotela. Če bo vse uredu, naj bi bila že v sredo doma. Se vam javim kako in kaj, ko pridem nazaj in resnično upam, da bo vse tako, kot oni predvidevajo. Natka
|
|
|
|