porodniško nadomestilo po izteku dela za določen čas? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

Bučika -> porodniško nadomestilo po izteku dela za določen čas? (23.4.2005 15:03:19)

hojla,
a katera ve kako je s porodniškim nadomestilom,ko poteče pogodba za določen čas?Namreč porodniški dopust nastopim 16.5.in od takrat do 28.8.05 bom dobivala porodniško nadomestilo.Kaj pa potem?A bom brez denarja?:zmeden2:
če katera kaj več ve,prosim pomagajte.Čist sem obupana.Danes sem dobila priporočeno pošto in tako piše,da sem samo 3 mesece upravičena do nadomestila.Saj je jasno,ker mi konec avgusta poteče pogodba,ampak kako pa potem naprej?
hvala za odgovore in lep vikend,pa lepo božajte svoje trebuščke oz.crklajte svoje "jenčke:duda:
:sloncek::kuza:

Lumpi -> porodniško nadomestilo po izteku dela za določen čas? (23.4.2005 15:19:56)

Nadomestilo ti pripada za ves čas porodniškega dopusta, vendar boš po preteku pogodbe za določen čas mogla urediti določene papirje! Ali razumeš, kaj s tem mislim?

Gina -> porodniško nadomestilo po izteku dela za določen čas? (23.4.2005 15:23:40)

Vsak dobi najprej pogodbo za tri mesece, ki se jim reče ne vem kako že uradno - nadomestilo za (porodniško?), po porodu pa urejaš papirje še za dopust nego in varstvo otroka, do konca, se pravi še za 9 mesecev. Porodnška je ločena na dva dela, razumeš. Vse ti pripada, če si bila v preteklem letu zaposlena, ne glede na to, da v tem letu ne boš več. Edino, ko se ti izteče porodniška, boš pa res ostala brez. Pa se bo že kaj našlo, zdaj ne misli na to in uživaj.

Gina -> porodniško nadomestilo po izteku dela za določen čas? (23.4.2005 15:24:43)

Vidim, da se mi že prsti zapletajo, ko tipkam. Upam, da si razumela, kaj sem hotela povedat, če ne pa vprašaj.

Bučika -> porodniško nadomestilo po izteku dela za določen čas? (23.4.2005 21:11:10)

Hojla punce, ful vam hvala res te prijazne.nisem vedela,da vsaka dobi prvo za 3 mesece,če bi ne bi tako paniko delala.sem pa zato zdaj tok bolj pomirjena.
Glede službe...ne mislim na to,saj mi je direktorica rekla,da pridem nazaj ko poteče porodniška.sicer nikoli se ne ve...ah,če ne bom pa drugje iskala.
Uglavnem,samo da je ok in jaz lahko naprej uživam v zadnjem mesecu,potem pa naslednjih 12 z otročkom.
Hvala in lepo se mejte:sloncek:

Stran: [1]