|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vse tegobe prvega trimesečja......
23.4.2005 13:40:06   
šnucika
vem,da je bilo o raznih težavah že veliko napisanega....pa vendar....;)
sem v 7. tednu nosečnosti:nosecka: in name se je zgrnilo že vse možno....glivice,grozne slabosti - brez bruhanja,imam hudo alergijo na vse,kar cveti:rozica: in moja zdravnica mi je prepovedala vsa zdravila.....:zmeden:....pa še pritisk mi je padel.
glede slabosti si nekako pomagam....jem juhice,to je vse,kar prenesem....pa nonstop spim.Glede alergije pa res ne vem.....sem že celo življenje zdravljena in kar naenkrat brez zdravil....počutim se obupno...kiham,zamašena sem,oči otekle...glavobol...
Moj G je rekel,da lahko kdaj pa kdaj vzamem flonidan,da ne bo škodil.....
kako ste šle ve skozi take "zgodnje" težave?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vse tegobe prvega trimesečja......
23.4.2005 19:20:36   
Grascakinja
Ojla, srečka nosečka!
Jaz imam alergijo na pršico, torej na hišni prah. Od dne, ko sem izvedela, da sem noseča, nisem vzela niti ene tablete, pa je včasih res hudo. Kihanje in tekoče oči imam tudi jaz na sporedu non stop...
Nimam ti kaj drugega svetovati kot to da se čim bolj izogibaj cvetnemu prahu, kolikor se pač da.
Tudi sama sem prespala kaka 2 meseca, pa se je potem umirilo.
Glede slabosti - meni je pomagalo non stop imeti kaj v želodcu. Že preden sem vstala iz postelje sem pojedla košček prepečenca, potem pa riževe krekerje in wasa kruhke in podobno (čim manj kalorično, da se nisem zredila).
Tudi glivice smo dali čez - s canestenom gredo proč v 3 dneh.
Nizek pritisk preganjam z zelenim čajem z mlekom - samo eno malo skodelico na dan, pa z gibanjem.
Poleg tega sem imela še težave z negravžno nečisto kožo in kronično utrujenostjo, vnetji, krči, zdaj pa še z materničnim vratom in prezgodnjimi lažnimi popadki.
Pa sem kljub temu še celo normalno hodila na šiht...

Punca, kaj naj ti drugega rečem - glavo pokonci, ker te lahko doleti še kaj dosti hujšega, vse to mine (potem pa se začnejo druge težave) Redkokateri je dano, da bi nosečnost preživela vsa naspidirana in brez težav. OPtimizem pa zdržat, še celih 7 mesecev in pol imaš pred sabo! Čez 2 meseca se boš že bistveno bolje počutila!!! Držim pesti zate!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?