2 Sraki -> RE: oprema - 2 otroka z majhno starostno razliko (17.2.2009 20:30:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija - Neko prevozno zadevo ala buggy za na voziček. Me zanima, kaj imate in kako ste zadovoljne. Super stvarca, pri nas je večji zelo zadovoljen, jaz pa brez skrbi, ko se sprehajamo.
- Sling Tudi zelo vredu, imamo prav tako, vendar sem ga uporabljala predvsem za dostope kamor ne morem z vozičkom (manjši hrib)
- V atriju bi imela peskovnik in igralno hiško. A je še katero igralo, ki otroka zaposli nek čas? Peskovnik definitivno, pa po možnosti še kakšen manjši bazenček ali lamprček z vodo in nekaj šalč, kozarčkov.
- Baby phone Mi imamo tistega, ki je v bistvu voki-toki, samo ima tudi funkcijo varuške. Prednost tega je to, da grem lahko brez skrbi v trgovino z večjim, mali pa v miru spi, saj mi lovi sigurno 1km daleč.
- Posteljico v dnevni, kamor lahko varno odložim dojenčka tudi čez dan. Kar čim večjo stajico, mi imamo šestkotno, se zelo dobro obnese, ker je veliko prostora in če hočem, da je na varnem, ga dam, notri pa se lahko giblje kljub temu skoraj neovirano. Za začetek smo za čez dan dajali kar v to stajico košaro za spanje (dreamy od vozička pač), da je spal zraven nas. Kasneje pa ko že rabi več miru pa v svojo posteljo v otroški sobi.
Sicer pa se nič ne boj, zadeva se super izide, no vsaj pri nas se je. Navadila sem takoj oba, da hodita spat ob isti uri, da tudi midva imava kakšno urico zase.
|
|
|
|