Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: M zaostaja, testi so negativni 17.2.2009 18:16:42
|
|
|
|
CHICA 83
|
naroči
< Sporočilo je popravil CHICA 83 -- 17.2.2009 18:17:55 >
|
|
RE: M zaostaja, testi so negativni 17.2.2009 18:19:19
|
|
|
|
CHICA 83
|
sori, sem hotela napistai, da pokliči k gin, pa se naroči. lahko je pa tudi posledica stresa.
|
|
RE: M zaostaja, testi so negativni 17.2.2009 18:29:54
|
|
|
|
ursap
|
tudi na to sem pomislila - da me psiha mal j...
|
|
|
|
RE: M zaostaja, testi so negativni 17.2.2009 18:33:45
|
|
|
|
brigitaa
|
Tud pri meni je bilo tko, psiha, pa zaostanek menstruacije, pa nism bla noseča...
|
|
RE: M zaostaja, testi so negativni 17.2.2009 19:17:50
|
|
|
|
Hana76
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursap Zanima me vaše mnjenje ali pa če ima katera od vas podobne izkušnje: Prvi dan zadnje M je bil 17.1.09, malo pred pričakovano M sem imela napihnjen trebuh, kar naprej me je tiščalo na wc. Ko je to začelo pojenjati, so moje prsi postale občutljivejše in bradavice imam non-stop nabrekle. To se dogaja že kakšne tri tedne. Probala sem že tri teste po zaostanku M pa so vsi pokazali negativno, danes zjutraj sem naredila tretji test. Probala sem Clear Blue, First Sign in Baby Check Mini. Ne vem več? Kakšen nasvet? Hvala Ursap, meni je tudi že zaostalo, pa sem mela znake nosečnosti - slabo mi je bilo, prsi so me bolele, napihnjenost, wc, vse to, pa je bilo tudi negativno... Če so ti vsi testi pokazali negativno, bo po mojem že držalo...
|
|
|
|
RE: M zaostaja, testi so negativni 20.2.2009 13:48:09
|
|
|
|
ursap
|
no pa je včeraj prišla ta nepričakovana . gremo v četrti krog.
|
|
|
|
RE: M zaostaja, testi so negativni 21.2.2009 8:29:02
|
|
|
|
mojca345
|
Sem te že čakala, da se javiš bejba....živčki so te dajal...sej se mi je zdelo....bla tam že sto krat..... pošiljam ti : to meni še najbolj zaleže od vsega v teh dneh.... tist " sej bo " je že popolnoma zlajnan... no, sam sva pa OBE DOBILI NA ISTI DAN ... ej, vsaj nekaj...
|
|
|
|
RE: M zaostaja, testi so negativni 21.2.2009 10:54:12
|
|
|
|
ursap
|
mojca345 hvala... tudi jaz ti pošiljam naslednji mesec bova skupaj upale na +. kaj tale psiha dela. he he he. zdej pa v akcijo...
|
|
|
|
RE: M zaostaja, testi so negativni 23.2.2009 9:48:47
|
|
|
|
JanaB
|
ojoj izgleda, da se nas bo kar nekaj nabralo za drugi mesec
|
|
|
|
RE: M zaostaja, testi so negativni 23.2.2009 10:43:15
|
|
|
|
ursap
|
JanaB, kdaj je pa ti ne pričakuješ?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?