morje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kepica -> morje (23.4.2005 12:06:22)

Punce,rabim nasvet. Z mojim dragim premišljujeva,da bi letos na morju bivali v hotelu s polpenzionom. Doma imamo enoletnika,pa ne vem,kako bo s hrano.Ali je tista hrana primerna za njega?Sicer je že vse,vendar doma vseeno pazimo,kaj mu dajemo v hrano,da ni preveč začinjeno. Skrbi me,da bi mu tista hrana kaj škodovala oz.da bi imel kakšne probleme s prebavo ali kaj podobnega. Upam,da mi vsaj za zastrupitve ni treba skrbet ali pač:zmeden:Sicer do sedaj ni imel problemov ampak vseeno tuhtam o tem,saj je tista hotelska hrana precej drugačna od domače.
Sva pa premišljevala,da bi se poskusila zmenit,da bi namesto večerje imeli kosilo,zvečer bi mu pa dala kaj mlečnega,prav tako zjutraj.A mislite,da bi šlo?
Aja,šli bi pa v Makarsko v Baško Vodo.Sva bila tam na poročnem potovanju in je noro.Pa še poceni je.Zato nama je všeč.
No,samo ne vem,če bo Nejcu všeč:zmeden: Kaj mislite?

lp
kepica

total -> morje (23.4.2005 12:33:56)

Ja ne vem,midva sva prej skoz hodila v polpenzion:bravo:,zdaj pa ko bova šla z :duda:,grem raje v apartma,kjer bom sama kuhala,veš ta hrana v hotelih je raznolična,pa še te salmonele itd.,maš pa zajterk,pa večerjo,sama se odloči pa lep dopust:)

Lp:rozica:

india -> morje (23.4.2005 16:58:20)

Mi smo vsa leta prakticirali apartmaje oz. dopust pri tašči,kar pomeni domačo kuhanje.
Ne vem, ne zaupam vsem tistim jedem, kdaj so sveže, kdaj pogrete, ne začimbam, ne načinu priprave,....poleg tega če si v apartmaju mu lahko daješ obroke takrat,ko jih je navajen.
Vsekakor pa ti želim lep dopust!

:miska:

kepica -> morje (23.4.2005 19:24:02)

Hvala punce za mnenja.Se strinjam z vama,ampak do razmišljanja o hotelu je prišlo zaradi tega,ker je to cenejša varijanta.Tako naju pride hotel s polpenzionom 100.000,apartma pa samo najem toliko,kje je šele vsa hrana:zmeden: Tudi jaz bi veliko raje vzela apartma,ker sem jih bila vsa ta leta do sedaj vajena in ni boljšega,kot biti sam sebi gospodar,ne pa,da ješ skoraj na ukaz.Bomo še mal pogledali in vseeno poskusili najti kakšen apartma.Bom šla bolj brez skrbi na morje...

Če ima katera kakšen pameten predlog (in po možnosti ve še približno ceno) bom zelo vesela.

lp
kepica

A. -> morje (23.4.2005 19:41:06)

Živjo!
Mi smo bili lani z 10-mesečnikom na dopustu v hotelu s polpenzionom in bili smo zelo zadovoljni. Izbrali smo preverjen hotel (Pinija v Petrčanah pri Zadru) s samopostrežnimi obroki in res se je obneslo. Med vso množico hrane smo brez problemov našli kaj primernega za malega, pa tudi osebje je bilo super prijazno in naklonjeno mladim družinam, ki nas je tam kar mrgolelo.

Dosti morskih užitkov!

TaRe* -> morje (23.4.2005 19:53:16)

Hoj!

Sama se vedno ubadam z temi problemi,pa je vedno zmagal apartma.:bravo::bravo:
Ko je Tamara dopolnila 6 let pa smo rekli,drugo leto gremo pa v hotel,da mamic ne bo treba za šporhet,pa smo dobili pikico,pa bo mami spet za šporhetom.

men je tole všeč,sam ne vem,kateri termin hočete...našega so imeli zasedeno,tko da gremo mi drugam.Pa cena se mi tud zdi solidna.

http://www.villaoliva-appartments.com/ :sloncek:

kepica -> morje (23.4.2005 20:55:32)

Joj TaRe* si mi naredila take skomine.... Sicer majo naš termin še prost,ampak sem računala za 10 dni,pa me je skoraj na rit vrglo.Mal je predrago za nas.Žal.Ampak je pa sanjsko lepo. Joj,škoda,ker nismo miljonarji:(

TaRe* -> morje (23.4.2005 21:02:08)

Lej...ka pa tole

http://www.misak.net/ :sloncek:

Tukaj gremo mi,pa prijatelji so bli in je fajn.....:bravo:

Tole je pa še bolj za skomine...:)-:)-

http://www.bivillage.com/index.asp?izbor=42&jezik=HR

kepica -> morje (23.4.2005 21:14:06)

Vau,TaRe*,pa kje ti to dobiš:( Ampak jest bi rabla dva regresa za tole....:((
Kaj pa kej cenejšega:zmeden: Mi bi šli radi za 10 dni in ti apartmaji nas pridejo 132.000 sit samo najem:( To je ful preveč.Pri nas v firmi nas pride 75.000 za 10 dni,sam smo zvisel.Sem pisala o tem nekaj dni nazaj...

TaRe* -> morje (23.4.2005 21:23:46)

Jaz sem penzijo zaslužila letos,ko sem iskala nekaj za nas.poleg vsega tega imam doma še ene deset katalogov:zmeden::zmeden::zmeden:
Letos mi res ni blo nič všeč.
ceneje težko dobiš,če hočeš v sezoni.
Mi smo iskali termin 25.6-2.7...to pa še ni glavna sezona.:bravo:
No,tukaj,kjer gremo,so nam pa še malo ceno spustili:bravo::bravo:,tako da gremo zdaj za 9 dni,pa bo Tamara pač špricala zadnja dva dneva šole.

Kaj več se zdaj ne spomnem...se mi pa zdi boljša varjanta to,da si sama organiziraš,ker agencije nabijejo ceno olala..
:pujs::pujs::pujs:veliko sreče..če pa še kaj najdem,pa sporočim.:bravo:

kepica -> morje (23.4.2005 21:48:13)

Ja,mi pa gremo prvi teden v juliju in je že sezona,pa je dražje.Me je kr groza,ko gledam cene. Tut jest upam,da bomo najdl kej dobrga pa pocen:)
Če pa kej najdše,pa le sporoč.Bom zlo vesela;)

lp
kepica

Stran: [1]