lakota.. (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

KMALU -> lakota.. (23.4.2005 11:39:48)

Zanima me kdaj ( v katerem T ) ste opazile, da jeste vec kot prej. Jaz sem sele v sestem pa jem kot volk. Nenehno sem lacna - res je, da se ne basems s sladkarijami, ampak jem vse zdravo.., a vseeno mi je malo smesno, da me vsepovsod vsi vidijo s hrano v roki (sploh ker prijateljem se nisem povedala ):ups:

kofetek2010 -> lakota.. (23.4.2005 11:45:09)

:)-:)-:)- enako, čisto enako je pri meni :)-:)-:)- samo kadar jem mi ni slabo, takoj ko preneham pa že letim na WC :(
posledica: 6kg več kot pred 2 mesecema :(
sem 7t

joj,joj kaj še bo! :)-

KMALU -> lakota.. (23.4.2005 11:47:23)

hihi, resno? Jaz pa nic kil gor. Se mi zdi da jih mam se manj. 172cm pa 51 kg... Premalo, ampak samo jem pa nic ne bruham. Res ne vem kaj tale moj :duda: dela v trebuhu. :)-:)-

KMALU -> lakota.. (23.4.2005 11:49:50)

jANA73 daj mi se nekaj povej prosim. A te kaj trebuh boli - kot PMS? Te kaj zvija pa spika? mene vsaketoliko tako zagrabi, da vstat ne morem...

kofetek2010 -> lakota.. (23.4.2005 11:52:59)

jaz imam pa 178cm in imela sem 53kg, sedaj že 59kg... cca. 10 dni nazaj sem bila še samo zaspana, sedaj pa vso to sr* (sedaj imam svečke, če bo res sila)

upam, da jo boš odnesla brez slabosti ;)

tale tvoj rižek še čisto nič ne dela, bo pa še :)-

kofetek2010 -> lakota.. (23.4.2005 11:57:06)

trebuh me čisto nič ne boli, sem fit, razen teh slabosti 24 ur na dan :grrr:

Nasy -> lakota.. (23.4.2005 12:08:48)

Jaz tudi lačna ja..kaj šele bo..mene tudi zvija, kot PMS, mogoče malo manj..pa križ me ščipa...prsi me pa bolijo...najbolj zjutraj in zvečer :(, da si moram povšter nagrmadit, da zaspim...Sicer pa se bo itak treba privadit na drugačen položaj spanja. Uh, ne vem, kako bo tole...vedno zaspim na trebuhu
Slabo mi pa na srečo ni, le včasih na malo daljši vožnji z avtomobilom. Bomo videli, kaj bo naprej.

KMALU -> lakota.. (23.4.2005 12:15:18)

Ja spanje .... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Vedno sem spala na trebuhu, zdaj pa je kot bi spala na iglah - te moje joske :)-:)-:)-:)-:)

Nasy -> lakota.. (23.4.2005 12:29:47)

Haha..vidim, da nisem edina...
Kaj pa zaspane in utrujene ste kaj bolj kot prej...jaz sem zvečer zmatrana, pa četudi ne delam nič takega, ali pa že popoldan :zaspan: ali pa zdaj :)-:)-:)-

KMALU -> lakota.. (23.4.2005 13:11:47)

zaspana niti nisem, kaj pa vem. Sem zelo leteca, tako da ce sem utrujena je to verjetno od tega, ker veliko naokrog hodim..

Yasminka -> lakota.. (23.4.2005 19:52:12)

Jst sem pa neverjetno utrujena. Vsaka mal daljsa aktivnost me ful zmatra....tko da moram prav spat za kaksno urco.
Sem sele v 6 tednu, pa so se mi ze tako napele prsi, da ponoci ne morem spat na trebuhu, ker me tako bolijo.
Sem ze pridobila dve kilci... Nenavadno se mi lustajo banane, ki jih drugace sploh ne jem!!
:kava:

mujcek -> lakota.. (23.4.2005 20:54:16)

jaz sem pa bila zelo lačna v četrtem in petem tednu; v šestem mi je bilo slabo in mi ni nič pasalo; sedaj sem nekje na koncu sedmega tedna in stvari so se malo umirile (lakota in slabosti). :)

Še pred enim tednom sem tudi jaz čutila kot nekakšen PMS, v zadnjih dneh pa je ponehalo. Slabost se pojavi včasih zvečer, v blagi obliki. :bravo:

Glede hrane še to: obvezno moram nekaj pojesti takoj ko zjutraj vstanem (prej nisem nikoli); vsake toliko časa moram pojesti vsaj 1 piškot, ko začutim slabost; če se pa pošteno najem me pa v želodcu zelo tišči :grrr:

Stran: [1]