PBJ -> še enkrat dr. Migler (MB) (24.4.2005 11:07:53)
|
Jaz ti bom lahko vsaj delno pomagala. Ko prideš tja, se javiš pri sestri (ima tak pult).Ona si zapiše nekaj podatkov: ime, priimek, naslov, zadnja M in vse to zapiše na kartoteko. Potem te zdravnik pokliče po priimku, ki ga prebere s kartoteke. V ordinaciji najprej sedeš, se z njim pogovoriš. Nato se za zaveso pripraviš in sledi pregled ali UZ, odvisno od tega zakaj si šla k njemu. Jaz sem bila pri njemu na začetku sedmega tedna nosečnosti, da mi je potrdil nosečnost v maternici. Mož je bil tudi zraven. Rekel mi je, da on tudi posname posnetke na video kaseto. USB ključ ali Cd ni omenjal. Najbolje je, da še isti dan, ko imaš pregled pokličeš in vprašaš sestro, kako vse posnamejo UZ.No odvisno je od tega, od kod si in kdaj imaš uro.Ali pa je najbolje, da poleg kasete vzameš zraven še CD, morda pa ima to možnost. Na morfologiji pa nisem bila pri njemu, ker jo dela moja G sama.Mislim, da v materinsko ne bo nič vpisoval. Jaz je takrat sploh še nisem imela. Pa nič drugega ne rabiš zraven, sebe in :love:. LP in upam, da sem ti vsaj malo pomagala.
|
|
|
|