[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.4.2005 10:33:23)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

tilka -> MALČKOM PRIJAZNE GOSTILNE V MB (23.4.2005 11:20:41)

To bi tudi mene zanimalo.Mi smo ta problem reševali z izmenjavanjem na sprehodu v okolici gostilne. Saj veš, naročiš potem pa takoj ven, po mobitel v roke, in zopet noter, pa drugi ven... Včasih je bilo zabavno...Če pa dežuje in je mrzlo, pa malo manj. Pa lepo praznovanje.

babylove -> MALČKOM PRIJAZNE GOSTILNE V MB (23.4.2005 14:25:55)

McDonalds :)-:)-:)-. Saj ne, se hecam. Nimam pojma, kaj bi bilo primernega.

tilka -> MALČKOM PRIJAZNE GOSTILNE V MB (23.4.2005 15:05:15)

Spomnila sem se še, da smo eno leto vzeli s sabo nekaj igračk: tiste pikavčke, ali žebljičke jim tudi pravijo(plastični žebljički, ki jih otrok napika v plastično mrežo), pa tudi črnega petra smo že igrali, pa kakšne puzzle in podobno...

kofetek2010 -> MALČKOM PRIJAZNE GOSTILNE V MB (23.4.2005 15:29:20)

Stara lipa, samo mislim, da imajo tam le pizze :zmeden2:
Za zunaj pa Anderlič za Tremi ribniki :)

frutka_ -> MALČKOM PRIJAZNE GOSTILNE V MB (23.4.2005 16:12:07)

Danes je ultra lep dan zato predlagam Anderliča. Imajo dobro hrano, igrala zunaj, ni prometa...

Lepo je tudi v Lojziani v Juriju, kjer je poleg kopice igral, peskovnika in tobogana celo nogometno igrišče! Cene so zmerne, postrežba odlična, gostila čisto off road tako da se ni za bati...

Villa rustica pod Pohorjem je tudi fajn.

Hm?!

Jančika_ -> MALČKOM PRIJAZNE GOSTILNE V MB (23.4.2005 16:23:06)

Frutka, mojstrska poznavalka gostiln in kafičev:bravo:!

babylove -> MALČKOM PRIJAZNE GOSTILNE V MB (23.4.2005 17:10:47)

Jana, pizze imajo v Mladi lipi, v Staro pa se gre na pečenega piceka ;).

kofetek2010 -> MALČKOM PRIJAZNE GOSTILNE V MB (23.4.2005 17:16:55)

babylove imaš prav :)- me spomin že daje :)- še boljše pipike imajo pa pri Pošteli 8)

drugače pa drži tudi to kar je napisala frutka, samo v Rustici so bili včasih ful neprijazni :( pri Pecu v Selnici imajo tudi igrala zunaj :)

Anonimen -> MALČKOM PRIJAZNE GOSTILNE V MB (23.4.2005 17:25:59)

Ribičija Horvat na Meljskem hribu. 4 km iz mesta, igrala so zunaj, srnice, zajčki, kure, svinje, ribnik je ograjen, hrana je dobra in še gužve ni. Lahko tudi zapleše na velikem plesišču.

Lp!

Stran: [1]