[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.4.2005 10:18:35)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Natas@ -> prosim za vaša mnenja (spanje) (23.4.2005 10:22:50)

Jaz imam tudi občutek, da ga čez dan nič ne zbudi (če spi) in se lahko dela kar koli, zadnjič je sosed drva žagal, naš pa spla. Ponoči pa je druga zgodba, se samo uležeš v posteljo se premakne, se ti obrneš se on spet premakne ail zastoka, v glavnem se mi zdi da vse sliši.
Njegovo sobico pa upam, da bomo uspeli dokončat do poletja.
Glede zobkov pa ne bi vedla, nimamo še nobenega.

ankaa -> prosim za vaša mnenja (spanje) (23.4.2005 10:38:30)

Naš Žan tudi do 2. mes ni kaj dosti spal, dokler mi ena starejša gospa, ki čuva otroke ni dala nasvet. Otroka naj skopam, polivam z lončkom po tlesu vsaj 15 minut, potem se na previjalni crkljat, masirat, žavbice v kožico vtirat,ko je oblečen se z njim igrat kaki dve uri, da ni več pregret potem pa ven na zrak za eno uro, lahko še en giro z avtom, nato domov popapat in popit toplo mleko in to je to. Enim pomaga enim pa nič ne pomaga. Upam da tebi bo pomagalo.
Glede zobkov pa: našemu je prvi zrasel pri 7. mes in jih ima sedaj že 7 (11 mes). Je bilo pa zelo različno eni so se že čez dlesni videli, eni pa so pokukali čez noč, ene je spremljala vročina, druge pa slina v potokih. Sedaj že več ko 2 mes. nič novega. V lekarni se dobijo mazila za blaženje bolečin a so bolj blažev žegen.

Jančika_ -> prosim za vaša mnenja (spanje) (23.4.2005 11:52:21)

Pri nas je zelo pomagalo, da sva se midva preselila iz skupne spalnice v dnevno! Ne samo, da mali bolje spi (večinoma prespi noč), tudi jaz ne planem v luft vsakič, ko on malo bolj na glas vzdihne. Priporočam. Mogoče bo potreben kak dan, da se vsi navadite, dolgoročno pa bo sigurno vredu.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.4.2005 12:43:09)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

mamsi -> prosim za vaša mnenja (spanje) (23.4.2005 14:38:53)

Zoal, mi se tut danes selimo v dnevno, ker mamo isto kot ti.

Zobki so pri nas najprej naredili negladke dlesni spodaj, pa se ni nič belo vidlo, ta zgorni pa se belo vidijo že 2 meseca in mislim da bo zdaj končno pokukal ven.;)

Stran: [1]