I M OUT OF THE GAME (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Tina76 -> I M OUT OF THE GAME (23.4.2005 10:15:26)

:hudicek: IN na testu samo ena črtica!

Tina

GoYa -> I M OUT OF THE GAME (23.4.2005 10:52:58)

Tina, mislim, da je še prezgodaj za test.
A je prav ta prava M (se je ulilo) ali samo mal izcedka? V vsakem primeru ponovi test 14. dan. Lahko te kaj presenetil

:rozica:

Maša26 -> I M OUT OF THE GAME (23.4.2005 11:00:10)

Tina,

tudi jaz mislim, glede na prejšnje poste, da je še prezgodaj. Ampak a ni tudi za :hudicek: prezgodaj? Če nimaš prave :hudicek:, se pridružujem GoYi, da te lahko še preseneti. Upam :miska::miska::pujs::pujs:

Če je pa res :hudicek:, :(:((. Tudi jaz se borim z razočaranjem, včeraj 27. dan se mi je pojavil nek rjav izcedek, pa ne vem, a je to po klomifenu al bo tudi :hudicek:.

Vseeno :miska: zate!

Tina76 -> I M OUT OF THE GAME (23.4.2005 11:16:41)

Hvala vama a je čisto prava :hudicek: in se je kr močno ulila. Upanje je že pri zamrznjenčkih.

GoYa kako pa poteka oploditev z zamrznjenčki? A ti kaj veš o tem?

LP
Tina:((, :((

GoYa -> I M OUT OF THE GAME (23.4.2005 11:27:58)

Pri zamrznjenčkih boš stimulirana verjetno samo s klomifenom ali pa še to ne. Pa stop injekcijo dobiš, pol pa samo ET.

Koliko zamrznjenčkov pa imaš?

Pa jemlji postopek z zamrznjenčki z rezervo, ker so slabši rezultati kot pri svežih zarodkih.

Pia73 -> I M OUT OF THE GAME (23.4.2005 11:42:37)

Upam, da bo uspelo vsaj z zamrznjenčki! :miska::miska::miska:

tinkamiška -> I M OUT OF THE GAME (23.4.2005 11:45:29)

Tina, jst tudi držim pesti, da vama rata z zamrznjenčki!!!:miska::miska::miska:

Tinka

LARIKA -> I M OUT OF THE GAME (23.4.2005 13:39:35)

jaz tudi držim pesti,da bi vama uspelo

Tina76 -> I M OUT OF THE GAME (23.4.2005 15:29:43)

Zamrznjenčkov imam 3. Upam da vsaj eden preživi odmrzovanje. Kako je kaj s tem odmrzovanjem?

Točno tako kot si rekla GoYa......postopek jemljem z rezervo, mojega pa to ful jezi. Meni se pa tak zdi vse skupaj brezveze.

Trenutno se počutim like shit.

T

GoYa -> I M OUT OF THE GAME (23.4.2005 16:00:07)

Točno vem, kako se počutiš. Moja M se je vsaj danes poslovila od mene. Bomo lahko vsaj z akcijo začeli :sloncek::sloncek:

Ja, računaj tudi, da ponavadi odmrzovanja ne preživijo vsi. Ampak glede na statistiko, bi moral vsaj en, če ne že dva preživet. Kljub vsemu pa ti držim pesti, da so vsi trije borci in da jih boš kmalu grela.

Anitka -> I M OUT OF THE GAME (23.4.2005 19:09:53)

Tina :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: za zamrznjenčke.

Bety -> I M OUT OF THE GAME (24.4.2005 7:56:58)

Žal mi je za tvoje angelčke :(( :(( :((

Držim pesti za eskimčke!!!!!:bravo::bravo::bravo:

:rozica:

girly -> I M OUT OF THE GAME (25.4.2005 8:56:09)

:((:((:(( tina

upam,da bojo zamrznjenčki veliki borci in bojo odmrznitev preživeli vsi ter seveda, se potem lepo na toplo vgnezdili :)-

bom držala :miska: zate in za tvojega :love:, da bosta kmalu svojo :duda: crtala

Stran: [1]