Čakam na OP (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Urska61 -> Čakam na OP (23.4.2005 9:13:08)

Pozdravljene, punce!

Končno sem dobila zaporedno številko za histeroskopijo in laparoskopijo. Ginekologinja mi je hotela dati kar klomifem za 6 mesecev, pa sem ji rekla, da ni potrebno, ker imam ovulacije. No, po UZ je pa tudi ona rekla, da lahko grem kar na operacijo.
Me pa nekaj zanima. G je rekla, da naj tisti cilus, ko bom šla na op, jemljem Stediril M - kontracepcijske tablete, da se mi bo sluznica stanjšala. Ali je katera druga tudi morala jemati tabletke pred OP?

Lep vikend vam želim.
Urška61:morje:

emaa -> Čakam na OP (23.4.2005 9:16:25)

pika74 jih je mofla jemat, zato ker je imela fiksen datum, ki ni bil do 15 dne v ciklusu. A imaš v Ljubljani op? Katero številko imaš, pa na UZ se takoj naroči, ker ti bojo to povedal, ko ti bodo dal datum. Jaz se imela 337 začetek marca, pa grem v Trbovlje, bom na vrsti v ponedeljek, v Ljubljani bi imela pa mogoče UZ maja, laparo in histero junija, septembra kdo ve.

Urska61 -> Čakam na OP (23.4.2005 10:04:06)

Emamair, saj mi je G naredila na zadnjem pregledu UZ in je rekla, da moram to sliko zraven prinesti. A je to to? Ja, na op grem v LJ. Včeraj sem klicala in dobila številko 595. Upam, da ne bom ravno julijo naročena, ko imam dopust. Potem si bom raje na avgust prestavila, če se bo dalo.

Urska61 -> Čakam na OP (23.4.2005 10:05:28)

Moja G je klicala, koliko časa je potrebno čakati na op, pa so ji rekli, da 1 mesec. Upam, da je res tako. :zmeden:

emaa -> Čakam na OP (23.4.2005 11:04:36)

upam, da boš hitro na vrsti, mene naj bi operirala dr. ribičeva in je preveč za čakat, avgusta pa ni operacij, ker so dopusti, baje se začnejo 15.7.

anajmad -> Čakam na OP (23.4.2005 19:12:10)

Jst sem čakala 7 mescev.Tako,da mislim da ni tako kot rečejo g.Čez poletje pa itak ne delajo,razen nujnih primerov,
en lp:morje:D.

sašaš -> Čakam na OP (23.4.2005 21:44:36)

Pri meni je bilo pa tako - na naročanju (stara porodnišnica) so mi rekli, da se čaka kakšne 3 mesece - dali so mi zap. št. in mogla sem poklicat na prvi dan M - takrat sem poklicala in datum dobila še isti mesec. Se pravi nisem čakala 3 mesece ampak manj kot enega!:bravo:

Tko, da čist odvisno - ene pa res kar dolgo čakajo.:(

Ja, stediril m pa moraš jest - ampak samo od M pa do operacije (manj kot 1 škatlico). 8)

Pa srečno in naj bo čim prej za tabo! :rozica:

Lp :muca:

Pia73 -> Čakam na OP (23.4.2005 22:05:56)

Jaz sem tudi mogla jemati KT in to cel mesec po nasvetu dveh G. Piki74 pa so rekli, da jih po operaciji lahko neha jemati,... :zmeden2: Mogoče zato ni dobila M dva meseca, jaz sem jo dobila čisto redno.

Urska61 -> Čakam na OP (24.4.2005 10:22:28)

Sašaš, na kateri dan menstruacije pa si začela jemati KT?

sašaš -> Čakam na OP (24.4.2005 13:17:57)

Urška,
KT moraš začet jemat na 1. dan M - ampak jaz sem jih začela drugi dan, (ker prej nisem imela recepta) - so rekli, da je to še OK. ;)

Lp :muca:

Urska61 -> Čakam na OP (24.4.2005 14:09:01)

Hvala vam vsem za pomoč in želim, da čim prej vse zagledamo :roza:

Urška61

Stran: [1]