odločba zdravniške komisije 2. (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

hugolina -> odločba zdravniške komisije 2. (23.4.2005 8:14:14)

Pozdravljene!:rozica:
Torej, glede na zdadnjič omenjene zadeve o odločbi zzzs, sem jim osebno poslala izvid, ki mi ga je napisal osebni G (glede gibanja in kršenja osebnih človekovih pravic). Naj spomnim.... v odločbi je pisalo, da moram v primeru kontrole biti na svojem domu in mirovati. Izhodi so možni samo k zdravniku ali na PREDPISANO TERAPIJO.....
No in danes sem dobila odgovor iz zzzs:
...da odločba vsebuje tudi PREDPISANO TERAPIJO, KAR POMENI KRAJŠI SPREHODI V OKILICI DOMA, LAHKO TUDI VEČKRAT NA DAN (2-3X)...

Torej... če imate napisano:" dovoljen izhod k zdravniku ali na predpisano terapijo", mislim da lahko brez skrbi hodite na svež zrak in sprehode... Glede kakšnega dopusta na morju ali v oddaljenem kraju, pa bi namesto vas raje 2x premislila.
Upam, da sem vam s tem odgovorom vsaj malo pomagala.
lp vsem:rozica:

miševi -> odločba zdravniške komisije 2. (23.4.2005 9:44:32)

Zdravo, hugolina!

Najlepša hvala - ena :rozica: zate...

Tudi jaz imam tako napisano, torej pomeni, da se lahko sprehodim po svežem zraku :bravo::bravo::bravo:. Do gozda imam samo 2 minuti in že prav pogrešala sem te sprehode.

Hvala za obrazložitev.:rozica:

mišika -> odločba zdravniške komisije 2. (24.4.2005 13:47:27)

kako pa naj si jaz razlagam odločbo v kateri piše gibanje pacienta v stanovanju oz. okrog hiše. A naj okrog hiše kroge delam al kaj? Saj krajši sprehod si privoščim a zmeram cvikam kaj če bojo glih zdej prišli.lp mišika

Stran: [1]