Pika Zoja -> RE: Gel za umivanje obraza (27.2.2009 21:27:11)
|
Malo me preveč srbijo prsti, pa bom kar povedala, kaj si mislim. Prvo kot prvo, zakaj sem se spotaknila ob to, kar si napisala. Ker nihče, ki je zadovoljen z nekim izdelkom in ga pozna ne napiše izdelek, si bom zdaj izmislila Dior Tonik Za Umivanje Obraza -> to naredi zgolj copy/paste ali pa direktno prepisovanje iz internetne strani (ker na samem toniku recimo je kombinacija velikih tiskanih in malih tiskanih črk). Pa pustimo to. Zate imam nonstop občutek, da pretiravaš. In ne razumem, zakaj bi si nekdo med trumo mamic in žensk, ki bodo enkrat postale mamice, želel izstopat na takšen način, kot želiš storiti to ti. Amerika, Armani, Dior puloverji s kričečimi napisi, zgolj opravljena osnovna šola, tlesk s prsti in boš imela narejeno maturo in faks. Želje, sanje - to so moje misli o tebi. Kot bi živela v španskih nadaljevankah - tam je to pomembno. Tukaj se pa v veliki večini družijo mamice in seveda tudi kakšen očka in od tebe niti 1x nisem zasledila, da bi pohvalila svoje otroke (imaš jih, ker sem brala, da daš tašči 100€, da ima tvojega sina čez vikend), njih kovala nekam v zvezde, želela deliti z nami njihove majhne in velike uspehe, pa tudi kakšne spodrsljaje. Želiš biti nekdo, ki nisi in ne razumem zakaj nekdo nima toliko jajc, da napiše, uporabljam Afroditino čistilno mleko, z njim sem povsem zadovoljna, ker iščem neko sorazmerje med kvaliteto in ceno in mi trenutno to najbolj ustreza. Ne, tega ne zmoreš. Ker imam občutek, da si želiš dajati občutek v tej virtualni spletni sceni, da si pomembna in da bi si drugi želeli postati ti.
|
|
|
|