taja1235 -> RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del (5.3.2009 22:15:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 jst sm zacela moji bejbiki dajat to riževo kašico od milupe k sm jo kupila v lekarni stane 4,69 eur in se mi zdi da je zelo sladka k pa jo naredim pa pride ko rižek skratka moja bejbi jo ma ful rada in jo kr velik poje..... sm šla pa zanč v milerja no pa sm kupila isto kašico za 2,.. eur in jo naredim kašica je prsla cist gladka nobene grudice...no moja bejbika jo je pojedla sam ne tko s slastjo kot iz lekarne v čem je fora nimam pojma.... a je mogoče še kera opazla to razliko??? tko da zdej bom porabla te milerjeve pol bom šla pa pomoje kr v lekarno po kašice k se mi zdijo bošle....ma seje ne vem kaj je bolš... Jaz skoz kupujem v mullerju, ker sem se prepričala, da je tam vse boljše kot drugje, ker je kao delano za evropski in ne balkanski trg. Drugač ti pa svetujem, če ti je ta z lekarne boljša oz. se boš odločila to kupovat, da jo rajši kupuješ v tuševi drogeriji (Lepota in zdravje), ker je cenejša kot v lekarni.user posted image Mislim pa jaz prej al slej kar na ta prav riž prešaltat, bo še najboljše kvaliteteuser posted image IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 jst sm zacela moji bejbiki dajat to riževo kašico od milupe k sm jo kupila v lekarni stane 4,69 eur in se mi zdi da je zelo sladka k pa jo naredim pa pride ko rižek skratka moja bejbi jo ma ful rada in jo kr velik poje..... sm šla pa zanč v milerja no pa sm kupila isto kašico za 2,.. eur in jo naredim kašica je prsla cist gladka nobene grudice...no moja bejbika jo je pojedla sam ne tko s slastjo kot iz lekarne v čem je fora nimam pojma.... a je mogoče še kera opazla to razliko??? tko da zdej bom porabla te milerjeve pol bom šla pa pomoje kr v lekarno po kašice k se mi zdijo bošle....ma seje ne vem kaj je bolš... Jaz skoz kupujem v mullerju, ker sem se prepričala, da je tam vse boljše kot drugje, ker je kao delano za evropski in ne balkanski trg. Drugač ti pa svetujem, če ti je ta z lekarne boljša oz. se boš odločila to kupovat, da jo rajši kupuješ v tuševi drogeriji (Lepota in zdravje), ker je cenejša kot v lekarni. Mislim pa jaz prej al slej kar na ta prav riž prešaltat, bo še najboljše kvalitete -------------------------------------- kdaj pa lahko pridemo na taprav riž...gres...poletno... ma cenovno se mi bl splača it v milerja......ker dve dobim za eno..lekarne majo res nabite cene...
|
|
|
|