Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 11.3.2009 21:15:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ženske noooooooo... kdaj smo ble zadnjič na drugi strani???? .... se vidi, da ni blo par dni gor
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 11.3.2009 21:16:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Katera se jutri prijavi za Tivoli???? Mi mamo cepljenje... držim pesti...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 11.3.2009 21:19:18
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Joooooooooooooj punce... danes sem pregledovala Leylin zdravstveni pass...kjer pise katere preglede mora dojencek in kasneje tudi otrok, opraviti...pa tudi datumi teh pregledov so notri...no v glavnem...na zacetku te knjizice so vpisani podatki...o porodni tezi, porodni dolzini, nacinu rojstva...v glavnem vsi otrokovi podatki...kjer pise tudi spol otroka...ini pise....da sem rodila fantka ... Vem ...spomnim se... da so mi jo takoj pokazali, prec ko sem jo rodila...niso jo odstranjevali nikamor stran od mene...zdaj pa to, noooo.... Ok...bi rekla...da je napaka...da se je pac zmotila sestra pri vpisovanju teh podatkov...a kaj, ko je prva stran racunalnisko izpisana...ma jst ne vem, ce si lahko dovolijo take napake delat... Vem, da je Leyla najina...ima lepotno piko na kolenu...to isto piko ima tudi ...ma na istem mestu jo ima...a vseeno...cel dan razmisljam...****ti...ce bi prislo do zamenjave v porodnisnici....ma jaz Leylike za nic na svetu nebi dala... ste kaj razmisljale v tej smeri.... Res je, da motiti se je človeško, ampak takšne napake pa se ne bi smele dogajat. To ti morajo takoj popravit. Če pa Gal ne bi bil moj biološki sin ....... jaz ne vem, jaz ga ne bi mogla dat stran.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 11.3.2009 21:20:43
|
|
|
|
gold fish
|
..jaz sem pa našemu danes puding nardila za popoldansko malico...ga je tak mazal.... ...da ne bo pomote.... z adaptiranim mlekom..... pa še ta veliki ga je jedel...mu je bil sicer neki čudni okus......kao premalo sladek ...ampak pojedel ga pa je....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 11.3.2009 21:21:18
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .... se vidi, da ni blo par dni gor Sem te že jaz malo pogrešala, pa tudi nisem tako pogosto gor kot ostale.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 11.3.2009 21:25:27
|
|
|
|
gold fish
|
...nič...mam monologe...grem.... ..me prav zanima kaka bo današnja noč..... .... drugače pa kar nonstop nekaj prklam, nimam časa tu gor viset...., pa ta teden sploh imamo same r.d...... tud meni se bo ta teden žal spet številka povečala ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 11.3.2009 21:28:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Sem te že jaz malo pogrešala, pa tudi nisem tako pogosto gor kot ostale. no lepo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 11.3.2009 21:32:14
|
|
|
|
gold fish
|
mty - nisem še napisala...sem pa hotla, pa pol nisem. .. skratka..... lepi tortici...... ...no in ker tak fajn pečete...bi jaz eno za nedeljo naročila.....lahko je pravokotna al metuljček....še rajši bi pa kako ribico A bi šlo? Drugače bom morala sama malo pocat spet.... tisto nutelino ... (pa saj morala....to bo moj prostovoljni mus)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 11.3.2009 21:33:47
|
|
|
|
gold fish
|
...zdaj pa res, nočka... ..držite pesti, da bomo spali....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 11.3.2009 21:36:28
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Kaj odgovoriš, ko ti nekdo reče, da si se zredila? Rečeš "Lepe punce ni nikoli preveč......"
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 11.3.2009 21:37:18
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...zdaj pa res, nočka... ..držite pesti, da bomo spali.... držim pesti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 11.3.2009 21:40:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
jaz sem pa našemu danes puding nardila za popoldansko malico...ga je tak mazal....user posted image ...da ne bo pomote.... z adaptiranim mlekom..... Madonca.... koliko meric pa porabiš za pol litra mleka? Jst bi kr z riževim naredila.... sem šparovna...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 11.3.2009 21:40:31
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK Kaj odgovoriš, ko ti nekdo reče, da si se zredila? Rečeš "Lepe punce ni nikoli preveč......" Hehe. Lohk si pa zlobna pa rečeš: "ja, ti tud, vidm"
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 11.3.2009 21:41:17
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Madonca.... koliko meric pa porabiš za pol litra mleka? Jst bi kr z riževim naredila.... sem šparovna... Kdaj pa misliš, da lohk riževo mleko začnejo konzumirat???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 11.3.2009 21:44:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
...no in ker tak fajn pečete...bi jaz eno za nedeljo naročila.....lahko je pravokotna al metuljček....še rajši bi pa kako ribico Ribico bi blo pa čist enostavno naredit...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 11.3.2009 21:45:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Madonca.... koliko meric pa porabiš za pol litra mleka? Jst bi kr z riževim naredila.... sem šparovna... Kdaj pa misliš, da lohk riževo mleko začnejo konzumirat??? Ne vem... moja frendica je fantku dajala pri 7ih mesecih....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 11.3.2009 21:46:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK Kaj odgovoriš, ko ti nekdo reče, da si se zredila? Rečeš "Lepe punce ni nikoli preveč......"
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 11.3.2009 21:47:05
|
|
|
|
arabela*
|
čerka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 11.3.2009 22:14:58
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK Kaj odgovoriš, ko ti nekdo reče, da si se zredila? Rečeš "Lepe punce ni nikoli preveč......"
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 11.3.2009 22:20:48
|
|
|
|
arabela*
|
nobene? jaz pa čakam,da bo enajst ura,da dam antibiotik
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 11.3.2009 22:37:24
|
|
|
|
arabela*
|
eh,niste resne.... grem ,pa mirno noč
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 8:18:54
|
|
|
|
gold fish
|
dobro jutro..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 8:19:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...zdaj pa res, nočka... ..držite pesti, da bomo spali.... držim pesti nič ni pomagalo.. ...zgleda, da ni bla luna....mogoče so zobki
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 8:20:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Madonca.... koliko meric pa porabiš za pol litra mleka? Jst bi kr z riževim naredila.... sem šparovna... tam 15-16 .... sem mu zadnjič kupila Milumil gute nacht...pa ga sploh noče pit....pa ga moram nekak porabit....pol pač puding delam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 12.3.2009 8:21:43
|
|
|
|
gold fish
|
....lara maš lep avatar..... larika se je pa malo poredila
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?