|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleče medenične kosti
16.2.2009 20:31:40   
bjondi
Sem 2user posted image  in sem na forumu pod prehrana nosečnic zasledila ,da medenične kosti bolijo zaradi pomanjkanja kalcija,je to res???
Trenutno mleka zelo malo spijem,ker mi ne sede na želodec...trudim pa se z jogurtom.Sem v 21 tednu in me bolijo predvsem popoldan ali po sesanju in preoblačenju postelj že ene tri tedne...

Je pa res da me v 1user posted image  niso bolele niti en dan v celi N ,sem pa res popila veliko mleka in jogurta.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boleče medenične kosti
16.2.2009 21:13:14   
Anonimen
Ne vem, če je to res - vsaj v nosečnosti?

Mene tudi v 1.user posted image niso bolele, tako kakor tebe, niti en dan, sedaj v 2.user posted image pa me kar pogosto, pa kolki tud. Če bi bilo odvisno od kalcija, potem me niti slučajno ne bi smele. Popijem vsaj 0,5l mleka na dan, pa vsaj en LCa jogurt, pa kakšen puding, čokolino, gres,... pa še NeoVin+DHa jemljem, kjer je 200mg kalcija v tableti (25% priročenega dnevnega vnosa na dan).

(odgovor članu bjondi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2009 21:15:52   
Anonimen
Še en Pušenjakov odgovor;

"Spoštovani,

boleče medenične kosti in vezi so vezane bolj na hormonsko stanje oziroma spremembe kot na fizikalne obremenitve, čeprav tudi te doprinesejo svoj delež. Vei so razrahljane in to ni nuno neposredno "opriprava na porod" temveč priprava pogojev, ki pač omogočajo lažji porod. Pomaga res mirovanje, kadar ni njno gibanje, za kondicijo pa lahko nosečnica skrbi tudi s posbnimi izotoničnimi vajami leže. O tem se pozanimajte pri fizioterapevtih, ki vodijo tečaje telovadbe za nosečnice. Če so bolečine prehde pa bi bilo vseeno smiselno opraviti tudi ginekološki pregled, saj znaki prezgodnjega poroda včasih povsem oponašajo bolečine medeničnega obroča."

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2009 21:50:31   
Čebel@
mene kosti zdele na koncu nenormalno bolijo in sigurno ni kriv kalcij ker  spijem vsak dan skoraj liter mleka-to se telo pripravlja na porod(tko mi je g rekla)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2009 21:57:50   
tia12
Kar navadi se....čedalje hujše bo....no vsaj pri meni je tako.

Ponavadi so me bolele čez dan, zdaj v 34. tednu me pa tudi že ponoči in me ta bolečina zbudi...nimamo kaj...to je čist naravno.....MAMICE BOMO.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2009 8:55:35   
tojeto1
Mene tudi v 1.user posted image  niso nič bolele, v 2.user posted image  ful, kot da bi me kdo raztegoval tam dol, v 3.user posted image  pa me tud ne bolijo.

Glede kalcija ne verjamem, ali je to kaj povezano. Lahko ti povem, da sem v vseh treh nosečnostih skoz pila ful mleka (ker mi je zakon), pa so bile razlike v bolečinah očitneuser posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.2.2009 9:17:01   
tralala
Tudi mene v prvi nosečnosti niso nič bolele, v drugi pa še kar. Bolečina je precej moteča, a kaj ki me ženske ne smemo jamrat. V tretji nosečnosti (zdaj sem 22 teden) pa me spet ne bolijo, vsaj za enkrat ne. Tudi jaz jemljem dodatne vitamine za nosečnice: NeoVin plus DHA. Me pa boil križ in si moram spet nabaviti kosmodisk, saj mi zelo pomaga.

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.2.2009 14:15:25   
bjondi
Hvala za odgovore user posted image ...bom pa še v petek povprašala G ,pa sporočim zadevo...

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?