Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Še nekaj-Plenice Babylove 22.4.2005 22:36:57
|
|
|
|
kaj@
|
tudi mi smo pred kratkim prvič kupili te plenice,nekaj časa še ok,nato pa rdeča ritka,lulček...sedaj se zdravimo z raznimi kremami,je že malo boljše,tudi jaz ne vem če so za to krive plenice Babylove???
|
|
|
|
Še nekaj-Plenice Babylove 22.4.2005 22:43:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Če je ritka zelo rdeča, jo namaži s praško pasto. Bo kuj bolš.
|
|
|
|
Še nekaj-Plenice Babylove 22.4.2005 22:45:30
|
|
|
|
Jančika_
|
Ne, nikoli po njih ni imel rdeče ritke. Sicer uporabljamo Moltex Öko, ker pa se jih v Celju ne dobi, nam jih kdaj zmanjka. Ravno zdaj kakih 10 dni spet uporabljamo Babylove, pa je vse OK.
|
|
|
|
Še nekaj-Plenice Babylove 22.4.2005 23:26:28
|
|
|
|
tralala
|
Tudi pri našemu Babylove naredijo rdečo ritko, zaprisegam na Pampers, od mokrih robčkov pa na Penaten.
|
|
|
|
Še nekaj-Plenice Babylove 23.4.2005 0:03:48
|
|
|
|
Annny
|
ne, nikoli rdeče tike v BL:)
|
|
|
|
Še nekaj-Plenice Babylove 23.4.2005 0:04:15
|
|
|
|
Annny
|
sem hotela napisat 'rite', ne pa tike:)-:)-
|
|
|
|
Še nekaj-Plenice Babylove 23.4.2005 7:04:18
|
|
|
|
buča
|
Men so Baby love ta bol.Nkol rdeče ritke...ampak vsaka ima svoj faktor....:)-:)-:)-
|
|
|
|
Še nekaj-Plenice Babylove 23.4.2005 7:15:14
|
|
|
|
piščanc
|
pupi so babylove zelo odgovarjale, še boljše od pampers, mali razgrajač je pa tudi dobil vneto ritko, pa še trebušček
|
|
|
|
Še nekaj-Plenice Babylove 23.4.2005 7:44:06
|
|
|
|
buči
|
Mi imamo zdaj že kar nekaj časa BL, sem zelo zadovoljna, ker so visoke. Rite pa ni imel rdeče ne v teh, ne v pamperskah, ker k sreči nima občutljive. Robčke uporabljam tudi BL, tudi ti so mi ok. Res pa je, da ga vedno umijem z vodo, robčki so le pri kakici. Pa še super :bravo: hladilno mazilo imamo: iz lekarne Brod (Lj.).:bravo: :kuza:
|
|
|
|
Še nekaj-Plenice Babylove 23.4.2005 8:11:53
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Nikoli nobenih težav. :muca:
|
|
|
|
Še nekaj-Plenice Babylove 23.4.2005 14:34:19
|
|
|
|
mehurčica
|
Od pleničk nikoli težav, je pa dobil pikice po lulčku od BL vlažilnih robčkov.:(
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?