Mali Lošinj-prosim mnenje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Timotej -> Mali Lošinj-prosim mnenje (22.4.2005 22:22:57)

A katera poznaoz. je že letovala na Malem Lošinju, naselje Bučanje ali Lopari? Tja bi šli na morje, z našo enoletno hčero. A katera pozna te konce, kakšna je plaža...???8)

Timotej -> Mali Lošinj-prosim mnenje (22.4.2005 22:26:21)

Punce, kak že zamenjamo slikco? Moja mala je sedaj stara že skoraj 14 mesecev, in si ni nič kaj več veliko podobna s tole obstoječo slikco.

Maxica -> Mali Lošinj-prosim mnenje (22.4.2005 22:40:11)

Kako dodam sliko k svojemu imenu?

Pošljite jo na naslov slike@ringaraja.net. Pripišite svoj vzdevek in želje, ki jih imate glede slike (da se vidi samo malček, da se vidijo vsi...). Slika bo vidna najkasneje v štirinajstih dneh od prejetja potrditvenega sporočila o prejemu pošte. Kljub temu, da z veseljem zamenjamo sliko vsakomur, pa vas prosimo, da je ne menjate pogosteje kot vsake 3 mesece. Na ta način bomo imeli več časa, da bo naša Ringaraja še boljša.

:)

Veronika-3 -> Mali Lošinj-prosim mnenje (23.4.2005 11:26:46)

Čau!
Lopari so eno lušno naselje bungalovov, kjer je večina slovencev. Plaža ima malce neprijetne, rahlo ostre kamenčke, za enoletnika pa je, pomoje, najprimernejša mivka.. Moji starši gredo tja, mi jih pridemo obiskat in s sabo bomo vzeli tudi takrat 16 mesečno hčerkico.
Lp, Veronika

nuka -> Mali Lošinj-prosim mnenje (23.4.2005 15:27:21)

Midva hodiva v naselje Lopari že par let, letos gremo prvič vsi trije :love: tn to za cel mesec.
Men se zdi prav luštno ker je dovolj sence pa fino je tud za sprehode.

Na plaži imaš narejene 3 pomolčke (za kopalce) in 2 zalivčka, pesek je res mal bolj oster tako, da bo imela naša tamala obute kakšne sandalce.

Stran: [1]