AnBan -> RE: talno gretje da ali ne (17.2.2009 17:56:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: melanija Jaz bi dala talno gretje samo v kopalnico in nikamor drugam. Ga imamo v kuhinji in ga nikoli ne vklopimo, ker mene, pa nono, ki je z nami bolijo noge. Nam postanejo take težke. Sem govorila z tistimi ki imajo talno gretje in nekateri imajo isti problem, pa jaz nimam drugače problemov z ožiljem. Za kopalnico pa je super, ker greš noter, se umiješ in greš, v kuhinji pa se več časa zadržuješ, kuhaš in meni to ne odgovarja. Svakinja ima tudi kuhinjo z jedilnico s talnim gretjem, njej je super, ko pa grem jaz k njej, moram dati noge na stol, ker enostavno ne prenesem tega (ne gleda čudno, ker ve). Če je talno prav in dobro izvedeno naj tega problema ne bi bilo. Do zdaj sem slišala že mnogo ljudi, ki so to jmrali. In kaj smo na koncu ugotovili - da v sistem spuščajo pretoplo vodo. Tudi do 35 in več. Zato da imajo v prostoru toliko toplo da so lahko v kratkih rokavih sredi zime. Normalno je tam nekje 27 do max. 30. Pri tem bo temperatura prostora med 21 in 23, lahko tudi malo več. Ampak občutka pekočih nog ne bo. Lahko pa da imajo NT sistem in zjeban mešalni ventil.
|
|
|
|