|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šola za starše v Lj
16.2.2009 16:21:15   
španka

2.3.2009 bova z možem šla na šolo za starše. Zanima me, kaj se lahko zgodi, če ne bo mogel priti en dan na predavanje (zaradi službe). A bo lahko vseeno biti z mano, ko bom šla rodit? Ali mora priti na vsa predavanja, da bo potrdilo dobil?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Šola za starše v Lj
16.2.2009 16:57:31   
Hope2
Prisotnost preverjajo le na tistih predavanjih, ko je 1, 2 porodna doba in poporodno dobo, torej 3x. Vsa odtala predavanja lahko prešprica

(odgovor članu španka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2009 17:03:13   
španka
Hvala Hope2!
Zdaj vidim, da delam velike napake, ko govorim slovensko, oprosti! user posted image

Sem španka, moja slovenščina gre počasi! :)

(odgovor članu španka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2009 17:23:18   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: španka

Hvala Hope2!
Zdaj vidim, da delam velike napake, ko govorim slovensko, oprosti! user posted image

Sploh nisem opazilauser posted image , zdaj sem šla še enkrat brat o čem ti to govorišuser posted image . A si španka, super govoriš oz pišešuser posted image user posted image . Zaradi teh par napakic pa se ni za sekirat, kaj šele da bi se morala opravičevat. 

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 16.2.2009 17:24:42 >

(odgovor članu španka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2009 18:55:39   
Majuska
Važno je, da je na predavanjih o porodnih dobah. Če mu pa ne ustreza, gre lahko na tečaj, ki ga organizirajo za bodoče očke - samo 1 predavanje, tudi tako dobi potrdilo user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2009 7:29:24   
Anonimen
španka: na predavanje mu ni nujno it, v LJ.P. imajo narejeno tako, da če ima potrdilo od MŠ plača tam nekje 15€ da je lahko prisoten pri porodu, če pa nima potrdila od MŠ pa plača tam nekje 30€! za prisotnost pri porodu! tako da če nima časa in se ne more udeleževat MŠ je čisto vseeno, ali hodi na MŠ ali pa ne hodi, plačal bo vseeno!

l.p. 

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?